• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šokantan intervju najskupljeg pojačanja Arsenala! Ne voli da gleda fudbal i ne zna ko je Patrik Vijera!

Autor Nemanja Majstorović

Dao je Ben Vajt intervju koji je iznenadio mnoge...

 Ben Vajt ne gleda fudbal i ne zna ko je Patrik Vijera Izvor: Profimedia

Prošle sezone je Arsenal imao ogromne probleme, posebno u odbrani. Zbog toga su odlučili da taj problem rješe tako što će "razbiti kasu".

Ljetos su doveli najskuplje pojačanje u ovom prelaznom roku, Bena Vajta (24) iz Brajtona i iskeširali su 50 miliona funti za njega.

On je ujedno i treće najskuplje pojačanje u istoriji iza Nikolasa Pepea (72 miliona funti) i Pjera-Emerika Obamejanga (57 miliona). A, poslije intervjua koji je dao za "Skaj sport" mnogi navijači "tobdžija" će se iznervirati.

"Možete da me zovete kako god želite, samo se možda neću odazvati. Moje pravo ime je Bendžamin", našalio se na početku razgovora.

Vajt je otkrio da ga gledanje fudbalskih utakmica praktično ne zanima.

"Gledam sebe kako sam odigrao neki meč zbog analize i možda poneku utakmicu Engleske, ali sam inače zauzet i radim druge stvari, ne sjedim kući da gledam meč. Nisam gledao fudbal ni kada sam bio mlađi, ne radim to ni sad. Volim ovu igru i volim da igram, ali ne i da gledam. Dajem sve od sebe na terenu i kod kuće samo želim da ne razmišljam o tome.

Da stvari budu gore, priznao je da maltene ne zna ko je Patrik Vijera. Čovek koji je odigrao 279 utakmica za Arsenal i igrao još za Milan, Juventus, Inter, Mančester siti i reprezentaciju Francuske. Za njega su ga pitali jer je sledeći rival Kristal Palas koji upravo Patrik trenira.

"Ne znam mnogo o starijim generacijama. Čuo sam da je Vijera bio dobar igrač, ali ne znam detalje."

On je zbog raznih problema do sada odigrao samo pet mečeva za klub iz Londona, a način na koji (ne)bira reči kada govori o njima će definitivno razočarati mnoge navijače.

"Prvi meč nije bio dobar, onda sam dobio koronu i propustio dva meča, pa sam se vratio u tim. Ne mislim da je adaptacija na dolazak u veliki klub bila problem. Nisam osjećao da je ovo veliki klub kad sam došao, svi su bili tako fini i pružili su mi dobrodošlicu. Naravno, glavni cilj nas defanzivaca je da ne primimo gol, ali na tome treba da radimo svi kao tim, ne samo golman i odbrana", zaključio je Vajt.

Inače, mnogo prije ovog intervjua je Vajt već bio na udaru bivšeg igrača Vilijema Galasa.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC