• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arapi obećali avione i kamione, pa razočarali navijače: Prvo pojačanje Njukasla nije "bomba", a košta 60 miliona!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mora postepeno, znaju to u Njukaslu.

 Dominik-Kalvert-Luin-prvo-pojacanje-Njukasl-junajteda Izvor: Profimedia

Njukasl junajted je preko noći postao najbogatiji klub na svijetu jer ga je kupio konzorcijum iz Saudijske Arabije, nezvanično sam princ Mohamed bin Salman lično, pa se stoga očekuje da "svrake" investiraju ogroman novac.

Dok se trenutno bira nasljednik trenera Stiva Brusa, sve više fudbalera dovodi se u vezu sa Njukaslom, pa smo tako do sada čuli da su im zanimljivi Kejlor Navas, Kutinjo, Garet Bejl, Isko, Usman Dembele... Ipak, prvo pojačanje, koje će dovesti na zimu, ipak bi mogao da bude fudbaler koji nema reputaciju poput njih.

U pitanju je engleski napadač Dominik Kalvert-Luin (24) koji nastupa za Everton, a prema pisanju britanskog "Telegrafa" za njega bi mogli da izdvoje čak 60 miliona evra.

Visoki napadač je prethodne sezone zablistao i na 39 mečeva u dresu "karamela" je postigao 21 gol, došao je i do reprezentacije Engleske i igrao na Evropskom prvenstvu, dok je i ovu takmičarsku godinu počeo dobro i postigao je tri gola u prva tri meča, ali potom se povrijedio.

Vjerovatno nisu navijači "svraka" imali na umu da će Kalvert-Luin biti prvo pojačanje kluba poslije upliva velikog novca, djeluje da je u ovom trenutku prava mjera za njih.

Da bi došli do njega moraće da se bore i sa Arsenalom, Mančester junajtedom i Mančester sitijem, ali za razliku od tih klubova mogu da mu ponude mjesto prvog napadača, i projekat koji prijeti da promijeni fudbal. Ako fudbaler iz Šefilda prvi povuče nogu, možda će još neko...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC