• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović pod istragom! Italijani tvrde: Dušan je prekršio pravila kad je potpisao za Juventus!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dušan Vlahović je, prema tvrdnjama italijanskih medija, prekršio pravila kaa je potpisao za Juventus.

 dušan vlahović prekršio kovid protokol Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović je potpisao za Juventus i odmah pokazao zašto je tu. Za svega 13 minuta je na debiju dao gol i dokazao da nije bez razloga plaćen preko 80 miliona evra.

Uprkos sjajnom prvom meču pojavile su se informacije da neće startovati u Kupu, a onda su stigle i nove vijesti. Italijani tvrde da je Dušan prekršio kovid protokol.

Možda će vas zanimati

Naime, on je prije dolaska u Torino bio pozitivan na koronu, iako nije imao simptome, a primio je sve tri doze vakcine. Poslije negativnog testa je došao na potpis ugovora, a italijanske vlasti naglašavaju da je na taj način prekršio pravila i da je trebalo još da ostane u izolaciji.

"Sektor koji je zadužen za prevenciju korona virusa u Toskani je napravio izvještaj i podnio ga zvaničnim organima zbog nedozvoljenog putovanja u slučajevima zaraze virusom. Sve to je predato organima koji su za to zaduženi", rekao je Simone Becini, komesar za zdravlje u regiji Toskana.

Ovako je Vlahović predstavljen u klubu:

Italijanski "Korijere delo Sport", koji je prenio ovu vijest, se ograđuje rečenicom da "nije jasno da li je Srbin ispunio sva pravila prije odlaska u Torino."

"Putem medija smo saznali da je Vlahović otišao u Torino u momentima kada je trebalo da bude u izolaciji zbog pozitivnog testa. Provjerili smo da li je podnijet bilo kakav zahtjev da dobije dozvolu za to zbog transfera, ali nismo to našli u našem centru u Toskani. Međutim, moram da naglasim da su ovo pitanja vezana za zdravstvene informacije osobe i za rad pravosudnih organa, tako da je neophodno da poštujemo privatnost. Organi koji su za to zaduženi će ispitati slučaj i utvrdiće činjenično stanje", poručio je Becini.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC