• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čudna odluka trenera - Vlahović se seli na klupu! Stigao za 83 miliona, odmah dao gol, a onda razgovor sa Alegrijem...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Možda se očekivalo da Vlahović nekoliko mečeva zaredom startuje kako bi "osjetio" nove saigrače.

 dušan vlahović neće biti starter protiv sasuola u kupu italije Izvor: Profimedia/Jonathan Moscro/Sportimage via PA Images

Srpski napadač Dušan Vlahović (22) postao je ove zime najskuplji srpski fudbaler svih vremena pošto ga je Juventus kupio za preko 80 miliona evra, a već u prvom meču u "staroj dami" počeo je da se isplaćuje.

Vlahović je pokazao da je veliki majstor pošto je praktično iz prve prilike zatresao mrežu rivala. Lobom protiv Verone pokazao je da će i te kako značiti Juventusu u narednim godinama, međutim trener Masimilijano Alegri odlučio je da njegovu minutažu dozira na početku...

Možda će vas zanimati

Zbog toga Vlahović neće igrati u narednoj utakmici "stare dame", odnosno neće početi meč sa Sasuolom. Alegri je tu odluku prvo saopštio srpskom fudbaleru, a onda i na konferenciji za medije.

"Jedan od njih trojice bi mogao da predahne, moram da procijenim Dušana. Kajo Žorž bi mogao da počne, međutim, moramo da imamo na umu da bi utakmica mogla da ode u produžetke, eventualno penale. Na raspolaganju nam je pet izmjena i to je važno...", obrazložio je Alegri pred utakmicu Kupa Italije.

Mladi brazilski napadač Žorž je zamalo otišao na pozajmicu u Sasuolu, međutim na kraju je prelomio da se sa Vlahovićom, Moratom i Kenom bori za mjesto napadača.

"Imao je ponudu Sasuola, da ode na pozajmicu kako bi skupio više minuta, ali je odlučio da ostane u Torinu. Srećan sam zbog toga. Dosta je napredovao, a tek sutra ću odlučiti hoće li biti u prvih 11", rekao je trener Juventusa.

Meč između Juventusa i Sasuola igra se u četvrtak od 21.00.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC