• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović je htio novac, ja ga Juventusu ne bih prodao: Bivši predsjednik proziva Srbina

Autor Haris Krhalić

Nekadašnji predsjednik Fiorentine "potpiruje" pred okršaj sa Juventusom i povratak Dušana Vlahovića u Firencu.

 Bivši predsjednik Fiorentine o Vlahoviću Izvor: Profimedia/YouTube/Rai/Printscreen

Bliži se povratak Dušana Vlahovića u Firencu! Otkako je odveo Juventus u polufinale Kupa Italije, čeka se 2. mart i utakmica na "Artemio Frankiju" u kojoj će Fiorentina dočekati svog doskorašnjeg igrača.

Navijači Fiorentine već prijete Vlahoviću, klub traži od tifoza da ne vređaju Srbina, a sada prozivke na račun napadača iz Zemuna stižu od strane bivšeg predsjednika "viole"!

Vitorio Čeki Gori je bivši predsjednik Fiorentine koji je očito riješio da u očima tamošnjih navijača "skupi poene" na Dušanu Vlahoviću i njegovom odlasku iz kluba u transferu vrijednom preko 80.000.000 evra.

Kako kaže, Vlahović je otišao u Juventus najviše zbog novca, a on ne bi prodao Srbina da je i dalje na mjestu predsjednika Fiorentine.

"Nikada! Bez sumnje bih zadržao i njega i Kjezu! To je samo bilo pitanje novca, on je htio da ode u tim koji bi mu ga dao više i Juve, koji se svake sezone bore za skudeto, je mogao da mu ponudi to. Ali ne zaboravimo da Vlahović nije Roberto Bađo - dobar je igrač, ali njegovu vrijednost ćemo znati tek poslije najtežih mečeva."

On kaže da je zadovoljan trkom za titulu u Seriji A, ali ponovo pominje i srpskog napadača.

"Na sreću, trka za titulu je otvorena. Da Inter nije prodao Lukaku, lako bi osvojili, ali sada nema garancija", rekao je Čeki Gori, a onda ponovo "pecnuo" Vlahovića.

"Napoli ima šampiona kao što je Osimhen. On je izvanredan napadač koji može još da napreduje i koji je, po mom mišljenju, superiorniji u odnosu na Vlahovića", rekao je bivši predsjednik Fiorentine.

Ovih dana se u Italiji ponovo mnogo piše o Vlahoviću. Paolo di Kanio je rekao kako on može da postigne gol kad god poželi, a o Dušanu je prvi put progovorila i Karolina Stramare, nekadašnja mis Italije za koju tabloidi pišu da je u vezi sa Srbinom:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC