• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jasna poruka "Lešinara": Ako ste došli u Banjaluku samo radi novca... (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Borac ima podršku u duelu sa Slogom, a pogledajte šta je pisalo na transparentu najvatrenijih pristalica "crveno-plavih".

 Lešinari Izvor: Promo/Meridiansport

Navijači Borca nikako ne mogu biti zadovoljni startom sezone, s obzirom da je njihov klub eliminisan iz Evrope već na prvoj prepreci.

Bolji od Banjalučana bili su fudbaleri B36 Toršavna sa Farskih Ostrva, a malo ko mogao je očekivati ovako loš nastup "crveno-plavih" na međunarodnoj sceni, pogotovo nakon trijumfa 2:0 u prvom meču odigranom u Modriči.

Možda će vas zanimati

Ipak, dozvolili su fudbaleri Borca rivalu u revanšu da slavi nakon penala, te tako sruše sve nade svojim navijačima da će ove sezone uživati u nešto dužem evropskom putu.

Najvatrenije pristalice sigurno im dugo neće oprostiti ovaj neuspjeh. Pokušao je i šef stručnog štaba Nenad Lalatović da opravda sramnu eliminaciju iz Evrope, mnogi su odmah zahtijevali njegovu smjenu, a samim tim i odlazak brojnih pojačanja iz Srbije koja su ovog ljeta stigla iz Banjaluke.

Ipak, stručni štab i fudbaleri Borca za sada imaju podršku Uprave, a navijači su im na večerašnjem meču u Modriči protiv Sloge Meridian, u prvom susretu nove sezone m:tel Premijer lige BiH, poslali jasnu poruku.

"Ako ste došli u Banjaluku samo radi novca, idite što prije dok vam nismo je*ali i majku i oca! A ukoliko ćete se boriti za Velikana, imaćete podršku Lešinara!!!", stajalo je na transparentu pristalica banjalučkog kluba.

Vidjećemo kakve reakcije navijača Borca, popularnih "Lešinara", će biti nakon večerašnjeg duela na stadionu "Dr Milan Jelić", gdje su Banjalučani na poluvremenu vodili 2:0, a onda za samo dva minuta dozvolili rivalu da se vrati.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC