• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovako je Zvezda pala u Izraelu - pogledajte svih pet golova (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Čak pet pogodaka viđeno je na meču Makabija i Crvene zvezde u Haifi, tokom prvog meča plej-ofa.

 golovi sa utakmice makabi haifa crvena zvezda  Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Crvena zvezda izgubila je prvi meč (3:2) u sezoni, a utakmica koju je srpski šampion odigrao u Izraelu bila je spektakularna. Na stadionu Makabija u Haifi vidjeli smo pet pogodaka i još nekoliko fantastičnih prilika za gol. Zvezda je tresla mrežu preko Aleksandra Pešića i Gelora Kange, ali će i u revanšu morati da postigne golove koji mogu da joj donesu grupnu fazu Lige šampiona.

Dok Dejan Stanković i njegov tim smišljaju taktiku za utorak i kako da Zvezdi donesu novi evropski uspjeh, pred vama su svi golovi meča odigranog u Haifi.

Bilo ih je čak pet, a u jednom trenutku meča djelovalo je kao da Zvezda ima situaciju pod kontrolom. Bio je to finiš prvog dijela meča kada se srpski šampion oporavio od šoka sa početka i zaigrao kako zna, ali... Počelo je i završilo se loše po Stankovićev tim.

Počelo je pogotkom napadača sa Haitija, jer je Pjero iskoristio gužvu u kaznenom prostoru. Haziza je prošao po desnoj strani gdje je driblinzima mučio Milana Rodića i Nemanju Milunovića, a njegovu ubačenu loptu nije uspio da zaustavi Milan Borjan. Ona se na kraju dokotrljala do Makabijevog golgetera koji je nakon duela sa Erakovićem pogodio mrežu. Ovako je to izgledalo:

Prvi gol na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Iako se srpski šampion mučio sa brzinom igrača Makabija, Stanković je uspio da uspostavi balans svoje ekipe prije poluvremena. Zvezda se konsolidovala, a to se najbolje vidjelo kroz sve opasnije napade crveno-bijelih. Jedan takav donio je i gol, kada je udarac Aleksandra Kataija u mrežu proslijedio Aleksandar Pešić, čovjek koji se našao na putanji lopte i reagovao u pravom trenutku.

Drugi gol na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Potpuni šok na stadionu u Haifi dogodio se nekoliko minuta pred poluvrijeme, kada je Gelor Kanga pogodio za potpuni preokret. Bila je to ubitačna kontra Zvezde u kojoj su učestvovali Aleksandar Pešić, Mirko Ivanić i Gabonac koji je sjajnim udarcem postigao još jedan veoma važan evropski gol.

Treći gol na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Ipak, crveno-bijeli nisu uspjeli da sačuvaju prednost koju su imali na poluvremenu. Furioznih desetak minuta Makabija u nastavku susreta ostali su bez odgovora, a šampion Izraela ponovo je preko Pjera zatresao mrežu iza Borjana. Ovog puta je korpulentni napadač sa Haitija to uradio glavom, nakon dobijenog duela protiv Milunovića.

Četvrti gol na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Za kraj, u listu strijelaca upisao se i Tjaron Šeri. Holandski fudbaler kojeg često karakterišu kao najboljeg prvotimca Makabija iz Haife postavio je konačnih 3:2 preciznim udarcem u 61. meča. Bila je to akcija nakon jeftino izgubljene lopte Zvezde na sredini terena, a golman Borjan bio je potpuno nemoćan u trenutku šuta...

Peti gol na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Zvezdi ostaje još 90 ili 120 minuta fudbala, a narednog utorka će pred svojim navijačima imati priliku da stigne do grupne faze Lige šampiona. Da bi posao bio završen prije penala crveno-bijelima je potrebna pobjeda od dva gola razlike, pošto u UEFA takmičenjima ne važi pravilo gola u gostima.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bravo

Svaka čast Makabi. Zvezdu i Partizan treba ugasiti, da se rasčiste kriminalne grupe na tribinama i da prodiše sport u svim srpskim sredinama

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC