• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin oduševio Italijane, ne žale milione za otkup: Radonjić ne mora da brine, klub ima samo jednu dilemu oko ugovora!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Čelnici italijanskog kluba spremni su da otkupe ugovor srpskog fudbalera.

 Torino otkupljuje Nemanju Radonjića Izvor: Profimedia

Nemanja Radonjić ostaje u Torinu. Srpski fudbaler ne mora da brine za budućnost, pošto su čelnici kluba najavili da će otkupiti njegov ugovor od Marseja. Detalji bi uskoro trebalo da budu riješeni, a to je samo dokaz dobrih igara srpskog igrača.

Oduševio je Radonjić sve u klubu, dovoljno je bilo nekoliko utakmica da shvate njegov potencijal. Dao je i gol protiv Kremonezea i kao nagradu za sve to dobiće novi ugovor. Potvrdio je to sportski direktor Davide Vanjati.

"Nije još uvijek naš igrač u potpunosti, ali će to uskoro postati. Imamo opciju da otkupimo njegov ugovor i učinićemo to. Jedino još uvijek nismo ustanovili kolika će biti dužina novog ugovora", poručio je Vanjati sa osmijehom, a navodno bi to moglo da ih košta oko 2,5 miliona evra uz određene procente od naredne prodaje.

Pogledajte

01:19
Nemanja Radonjić
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Poznat je Nemanja kao igrač koji je imao dosta oscilacija u prošlosti, pratile su ga razne priče i to su znali i ljudi u klubu. Ipak, odlučili su da ga dovedu na pozajmicu i vrlo brzo će učiniti sve da ga angažuju za stalno.

"Ideja o angažovanju Radonjća pojavila se prije nekoliko mjeseci, znali smo za sve priče koje kruže oko njega i neke negativne preporuke koje je imao. Razgovarao sam sa saradnicima i trenerom i donijeli smo odluku. Pokazao je veliku želju da dođe, pošto je drastično smanjio svoju platu da bi potpisao za nas", zaključio je Davide Vanjati.

Njegove odlične partije svakako raduju i selektora Dragana Stojkovića Piksija pred Svjetsko prvenstvo u Kataru. Da je već prirastao za srce navijača Torina pokazao je i jedan detalj sa tribina. Uporedili su ga sa legendarnim Dijegom Maradonom...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC