• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši trener Zvezde isključen sa meča! Napao sudije, pa ga odnijeli sa terena! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kratko se zadržao na klupi Zvezde prije skoro deset godina, a od tada je Sa Pinto promijenio brojne klubove.

 Bivsi-trener-Zvezde-Sa-Pinto-napravio-skandal Izvor: Twitter/hatam_daddy1980/printscreen

Nekadašnji trener Crvene zvezde ponovo je u centru pažnje! Tepmperamentni portugalski stručnjak Rikardo Sa Pinto (49) posljednjih nekoliko mjeseci radi u Iranu, a na meču tamošnjeg prvenstva potpuno je izgubio živce. U samom finiše meča Estegala koji on vodi i Gol Gora Rikardo je zaradio crveni karton, a zatim poželio da se fizički obračuna sa arbitrima!

Između Portugalca i glavnoj sudije našli su se ostali članovi stručnog štaba, igrači njegovog tima, ali i obezbjeđenje koje je nakon manjih problema uspjelo da savlada Sa Pinta. Oni su ga zatim udaljili sa terena kako bi utakmica mogla da se nastavi, a njegovi igrači kao da su dobili dodatni podstrek kada su vidjeli trenerovu energiju.

Rikardo Sa Pinto isključen je pri rezultatu 1:1, a Estegal je uspio da stigne do pobjede pogotkom u osmom minutu nadoknade! Zbog tog trijumfa stigli su na diobu liderske pozicije, jer sada i oni imaju 14 osvojenih bodova iz sedam mečeva, isto kao Persepolis. Ovako je izgledao incident u kojem je učestvovao Sa Pinto: 

Portugalski trener vodio je Crvenu zvezdu između marta i juna 2013. godine, što je bio veoma težak period u srpskom klubu. Iako je najavljen kao spasilac Rikardo Sa Pinto brzo je otišao iz kluba zbog neslaganja sa upravom, a od tada je radio u Grčkoj, Portugalu, Saudijskoj Arabiji, Belgiji, Poljskoj, Brazilu, turskoj i Iranu, u kojem je od juna 2022. godine. Pogledajte njegov incident u toj zemlji:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC