• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kasiljas se oglasio - laž je da je gej! Sve je objasnio, ali zbog jednog mu ne vjeruju: "Treba da te je sramota!"

Autor Dragan Šutvić

Stigao je epilog povodom objave legendarnog golmana da je homoseksualac.

 iker kasiljas o tvrdnjama da je gej Izvor: Instagram/ikercasillas/Printscreen

Pravo niotkuda nastao je haos na društvenoj mreži Tviter kada je u nedjelju Iker Kasiljas u iznenadnoj poruci objavio da je homoseksualac. Ova poruka brzo je postala viralna na društvenoj mreži, ali i glavna vijest u medijima širom svijeta.

Ubrzo su španski mediji počeli da nagađaju zbog čega je Kasiljas riješio da objavu ovu poruku, tvrdeći da je to bila samo ironična šala nakon što je Kasiljas bio povezivan sa atraktivnom glumicom Alehandrom Onijevom. Ali sada se o svemu konačno oglasio i sam Kasiljas!

Možda će vas zanimati

Legendarni golman Real Madrida ostavio je mnoge u šoku kada je napisao "Nadam se da ćete me poštovati. Ja sam gej", na šta mu je brzo odgovorio nekadašnji saigrač iz reprezentacije Španije Karles Pujol, riječima "Vrijeme je da ispričamo našu priču". Ali slavni čuvar mreže je novom objavom na Tviteru razriješio sve sumnje.

"Hakovan mi je nalog. Srećom, sve je u redu. Izvinjavam se svim mojim pratiocima. I naravno, još više izvinjenja LGBT zajednici", kratko je napisao Kasiljas. Ipak, 41-godišnji bivši igrač Reala, kao i Pujol, nekadašnji kapiten Barselone, naišli su uprkos ovoj poruci na brojne negativne komentare.

Mnogo je onih koji govore da su ih razočarali ovakvim ponašanjem, ismevajući LGBT zajednicu, jasno pokazavši da ne vjeruju Kasiljasu u njegovim navodima da mu je profil bio hakovan. Brojni novinari su na Tviteru istakli besmislenost toga da je Kasiljasu profil bio hakovan, da su hakeri objavili samo jedan tvit na koji mu je usput odgovorio njegov dobar prijatelj u istom tonu, da bi poslije toga bivši golman bez ikakvih problema uspio da povrati svoj profil.

Bilo je i na desetine komentara u kojima se Kasiljasu poručuje da treba da ga bude sramota i da je nevjerovatno da se tako ponaša 41-godišnjak. Šta god da je u ovom slučaju prava istina, jasno je jedno - Iker Kasiljas je izgubio mnogo fanova, a negativne poruke na njegov račun ne prestaju da stižu...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC