• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bez zadnjeg veznog u ključnim utakmicama: Mićko nije registrovan, a Sanogo završio sa "Marakanom"?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Miloš Milojević će morati da izmisli novo rješenje pošto je Seku Sanogo gotovo izvjesno završio polusezonu.

 Seku Sanogo povrijeđen, ne igra do kraja polusezone Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda bi do kraja polusezone mogla ostati bez vrlo bitnog igrača pošto je povreda koju je Seku Sanogo zaradio na utakmici protiv Ferencvaroša u Budimpešti (2:1) ozbiljnija nego što se u prvi mah činilo. Posljednje informacije govore da bi Sanogo zbog povrede zadnje lože mogao da propusti sve preostale utakmice crveno-bijelih ove jeseni, a kako mu se ugovor završava krajem kalendarske godine - to bi mogao da bude i kraj saradnje.

Djelovalo je u jednom trenutku da će Zvezda produžiti ugovor sa Sanogom, pošto je bio nezamjenljiv kod Dejana Stankovića prošle sezone, ali je polako gubio status, igrao je nešto lošije, a godine u krštenici govore da je vrijeme za nekog mlađeg.

Tako je u posljednjim danima prelaznog roka stigao Srđan Mijailović, koji za razliku od Sanoga ima i prednost jer je domaći igrač, dok je dobro poznato da je prije toga propao transfer Edmunda Ada. Zvezda je mladog fudbalera iz Šerifa vidjela kao prirodnu zamjenu za Sanoga, dogovorila se sa Moldavcima, ali potom su nastali problemi oko vize, zatim i oko dinamike isplate zbog kojih se srpski šampion povukao iz pregovora.

Ove sezone Sanogo je odigrao 18 utakmica za Crvenu zvezdu, a loša vijest za Miloša Milojevića je da će morati bez njega u preostale dvije utakmice grupne faze Lige Evrope protiv Monaka i Trabzonspora.

U tim susretima Milojević će morati da smisli neko novo rješenje pošto Mijailović nije registrovan, dok se pokazalo da Gelor Kanga i Kings Kangva ne mogu da pruže sigurnost veznog reda kada igraju protiv jačih protivnika, pošto u tim situacijama odbrana ostaje na vjetrometini.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC