• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovako su Saudijci šokirali Argentinu - pojavio se govor iz svlačionice! Selektor podigao ton: "Hoćete fotku sa Mesijem?"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pogledajte i kako je izgledao govor iz svlačionice Saudijske Arabije sa poluvremena.

 Govor selektora Saudijske Arabije na poluvremenu meča protiv Argentine Izvor: Anadolia/Salih Zeki Fazlıoğlu

Saudijska Arabija napravila je najveće iznenađenje u dosadašnjem dijelu Svjetskog prvenstva. U prvom kolu Mundijala šokirala je Argentinu, jednog od favorita za osvajanje šampionata. I to na kakav način - poslije preokreta. Gubila je na poluvremenu, a onada se sve preokrenulo u drugom dijelu - 2:1 (0:1). Ogromne zasluge za to ima selektor Erv Renar.

Na društvenim mrežama pojavio se i snimak njegovog govora iz svlačionice, sa poluvremena. Imao je šta da zamjeri svojim izabranicima zbog igre u prvom dijelu, prevodilac je sve to objašnjavao igračima i onda je uslijedio preokret.

"Presing ne znači da idete visoko, već da radite druge stvari. Mesi stoji na centru, šta vi radite? Stojite pored, ne pomjerate se. Hoćete da izvadite telefon i da se slikate sa njim? Kad već stojite tu. Vi ste ispred odbrane, a ne napadate ih. Vidite li šta radite? Razmišljate li? Je l' ne osjećate da možemo da se vratimo u meč? Ne osjećate? Onda se opustite. Hajde, momci, dajte sve od sebe", poručio je Renar.

To je dalo rezultat, pošto su u drugih 45 minuta napravili preokret. Izgleda je i zbog toga jedan od njihovih igrača prišao Mesiju u jednom trenutku i imao razgovor sa njim. Što se selektora tiče, on je nekada radio i kao čistač, a sada je postao dio istorije. Vodio je tim do najveće pobjede u istoriji te zemlje. Imaće priliku da napravi iskorak, pošto ekipu čeka okršaj sa Poljskom (14 časova).

Pogledate i detalje sa tog meča:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC