• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žena se porađa, on ostaje na Mundijalu - Hit snimak iz Hrvatske: Smislio ime za sina, ali još neće kući! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Hrvatski navijač ne želi da se vrati kući, iako mu je žena pred porođajem.

 Hrvat neće da se vrati iz Katara a žena mu se porađa Izvor: Instagram/screenshot/hrvatska_radiotelevizija

Na Svjetskom prvenstvu u Kataru Hrvatska ima priliku da senzacijom protiv Brazila stigne u još jedno mundijalsko polufinale. Na najvećim fudbalskim smotrama već dva puta su bili u toj fazi takmičenja, a uvijek postoji san da bi sada mogao da se napravi korak više i prigrabi trofej namijenjen najboljem timu na planetu. O tome mašta i navijač Antonio Penava, koji je u Dohu krenuo iako mu je žena trudna.

Nakon pobjede nad Japanom on je za HRT ispričao sve o situaciji u kojoj se nalazi. Žena mu je pred porođajem, ali on nije želio da propusti Svjetsko prvenstvo na drugom kraju svijeta, pa je otputovao da gleda reprezentaciju Hrvatske. Iako živi u Bosni i Hercegovini to je njegov nacionalni tim, pa ne čudi što ima velika očekivanja od reprezentacije koja je u četvrtfinalu turnira.

"Moja se vjerovatno porađa. Ona nek rodi, ja ostajem", rekao je Antonio Penava koji je u Katar stigao iz Posušja, gradića u BiH blizu granice sa Hrvatskom. Navijač hrvatske reprezentacije već je odlučio i kako će se zvati nasljednik, a njegovi "saborci" na Svjetskom prvenstvu zapjevali su pred kamerama "Lipo ime Ante, Ante, bog ga živio".

Ipak, ostaje nejasno šta se tu tačno dešava. Antonio Penava je za "24sata" otkrio da neće propustiti porođaj. Pred meč protiv Japanaca govorio je o povratku u Hrvatsku, ali zatim i drugom dijelu avanture jer očekuje reprezentaciju u samoj završnici takmičenja.

"Dobio sam dozvolu da odem u Dohu, ali se moram vratiti na porođaj. Ako sve prođe u redu i ako se Hrvatska plasira u polufinale i finale, vratiću se u Katar. Sina ću nazvati po fudbaleru koji zabije pobjednički gol za prolaz protiv Brazila, ali ne bi bilo zgodno da to bude Modrić s obzirom na to da sam prvog sina nazvao po njemu."

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC