• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOKIRALA NAS JE VIJEST O MIHAJLOVIĆU: Luka Modrić govorio o Srbinu poslije velike pobjede, poslao poruku porodici

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kapiten "Vatrenih" poslao poruku

 Luka Modrić oprostio se od Siniše Mihajlovića Izvor: Profimedia

Hrvatska reprezentacija osvojila je bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu jer je pobijedila Maroko, a poslije meča je lider i kapiten "Vatrenih" Luka Modrić govorio i o smrti srpske legende Siniše Mihajlovića.

"Šokirala nas je vijest, mada smo znali da se bori s bolešću. Nadali smo da će uspjeti da se izvuče. Mogu samo da izrazim saučešće njegovoj porodici i neka počiva u miru", rekao je najbolji hrvatski fudbaler.

Siniša Mihajlović bio je selektor Srbije u utakmicama protiv Hrvatske u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014, a Luka Modrić bio je i tada "desetka" svog tima. U međuvremenu je postao najveći igrač u istoriji fudbala na prostoru bivše Jugoslavije, jer je dva puta odveo reprezentaciju do najviših vrhova - najprije do finala Svjetskog prvenstva 2018. protiv Francuske, a ovog decembra i do trećeg mjesta u Kataru. Uz to, sa Real Madridom je pet puta osvojio Ligu šampiona i aktuelni je prvak Evrope.

Siniša Mihajlović preminuo je u petak u Rimu, poslije duge borbe protiv leukemije. Doktorka bolnice u Bolonji priznala je da nije vidjela tako agresivan oblik bolesti i otkrila je kako su izgledali posljednji dani srpske fudbalske legende.

Kada je u pitanju reprezentacija Hrvatske, njen posljednji meč na Svjetskom prvenstvu u Kataru obilježila je i neprijatna scena u miks-zoni, u kojoj je rerezentativac Dejan Lovren verbalno napao dvoje novinara, a poslije toga mu je i stigao odgovor od napadnutog izvještača Slobodne Dalmacije.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC