• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvat igrao sa Piksijem u Zvezdi, sad ga žestoko isprozivao: Prvo psuje, pa su mu krivi igrači, zato su mu okrenuli leđa

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Zoran Vujović, nekadašnji reprezentativac Jugoslavije smatra da Srbija na Mundijalu u Kataru nije ni zaslužila da prođe u narednu fazu.

 Zoran Vujović o reprezentaciji Srbije i Draganu Stojkoviću Piksiju Izvor: Profimedia/MN Press

Legendarni defanzivac splitskog Hajduka, dugogodišnji reprzeentativac Jugoslavije i čovjek kome je malo falilo da se popne na vrh Evrope i svijeta sa Crvenom zvezdom Zoran Vujović oglasio se sada i pričao o Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Proslavljeni defanzivac koji je godinama igrao za Hajduk otišao je u Francusku 1986. godine, a vratio se u Jugoslaviju 1989. i odigrao jednu sezonu za Crvenu zvezdu. Tada je u Beogradu bio saigrač sa Draganom Stojkovićem Piksijem, koga je sada u izjavi za "Avaz" oštro kritikovao zbog nastupa Srbije na Mundijalu.

"Mislim da je hrvatska reprezentacija ušla u turnir čistih glava za razliku od Srbije. Imamo izražen taj patriotski naboj. Igramo kad je najteže, što reprezentaciju Hrvatske razlikuje od reprezentacije Srbije. Mi imamo jednog trenera (Zlatka Dalića, prim.aut) koji je jako ponizan, respektuje svakog. S druge strane, Piksi mi je bio drag kao igrač i znamo se, međutim, nije mi se svidjelo njegovo ponašanje na klupi kad psuje – znamo već šta, a onda kompletnu krivicu prebacuje na igrače. To je najgora stvar koju jedan trener sebi može dopustiti. Mislim da su mu na neki način igrači i okrenuli leđa. Te sporedne stvari ih koče", naglasio je nekadašnji igrač splitskih "bilih".

Izvor: MN PRESS

Nije puno štedio ni fudbalere Srbije...

"Svako od nas ima očekivanja i to je logično i ljudski. Od njihovog očekivanja jedino je to ostalo. Oni ni u glavi, ni tehnički, ni taktički nisu bili spremni za ovo takmičenje. Natpisi kako su 'skakali' jedan drugom po ženama, da li je to trebalo procuriti u javnost? Osim toga, imaju jako slabu odbranu. Nisu zaslužili. Kada želite drugome da mu krava crkne, odnosno da izgubi utakmicu, to se vraća na neki način. Oni su se puno počeli baviti time. Pustimo politiku političarima, pustimo rat generalima... Stvaraju jako lošu energiju koja ih lično razara", rekao je Vujović.

Zoran Vujović je u igračkoj karijeri osim Hajduka nastupao za Kan, Bordo i Nicu, a odigrao je u dresu "plavih" 34 utakmice i postigao dva gola. Nastupio je i na Mundijalu 1982. godine u Španiji, a inače je rođeni brat mnogo poznatijeg Zlatka Vujovića.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Jesi li ti i jedan go u karijeri dao sam....ko si ti jadni moj Vujoviću....uživaj Srbine sa braćom braniteljima ...

Zole

U pravu 100%

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC