• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benzemu pozvala trojica i rekli mu - "odlazi!" Ovako je nastao haos u Francuskoj, nevjerovatan razlog svađe!

Autor Haris Krhalić

Pravo je čudo kako je Francuska stigla do finala Svjetskog prvenstva sa ovakvom atmosferom. Otkriveno šta se desilo sa Benzemom.

 Evo kako je Benzema otjeran iz reprezentacije Izvor: Profimedia

Francuski napadač Karim Benzema nije nastupio za Francusku na Svjetskom prvenstvu u Kataru zbog povrede, iako se oporavio tokom grupne faze. Ostao je na spisku "trikolora", ali selektor Didije Dešan nije odlučio da ga koristi, pa je čak Benzema odlučio da odbije poziv da gleda finale protiv Argentine. Povremeno se oglašavao putem društvenih mreža i "peckao" Dešana, da bi tek nakon Mundijala počele da cure informacije o tome šta se zbivalo u reprezentaciji.

Izbila je ozbiljna svađa na relaciji Benzema-selektor-igrači i zbog toga je zvanično najbolji fudbaler svijeta odlučio da se povuče iz državnog tima, dok je "otpratio" i pola reprezentacije sa Instagrama, iako je mala grupa onih koji ga ne podnose i koji su tražili da opet bude protjeran.

Poznati novinar francuskog "Lekipa" Romen Molina objavio je ekskluzivno da je prije donošenja odluke održan sastanak na kome su prisustvovali Benzema, Grizman, Loris i Pogba, koji čak nije ni bio planiran za Svjetsko prvenstvo zbog povrede. U tom "prijateljskom" razgovoru, Benzemi je objašnjeno da nije poželjan u reprezentaciji i da im je bolje bez njega, nakon čega je ta odluka saopštena i Dešanu - i koji je poslušao svoje najvjernije igrače.

U najgorim odnosima sa Benzemom je Grizman, koji je igrački najviše trpio od kada se napadač vratio u državni tim, a u njegovom odsustvu bio je među najboljim igračima turnira. Grizmanu je smetalo što je Benzema uvijek u prvom planu i što se "podrazumijevao" pored Kilijana Mbapea u prvoj postavi, a toliko se išlo daleko da su se provjeravale i društvene mreže.

Grizman nije bio zadovoljan što "nije iskočio" kao zvijezda tima, navijači ga nisu često spominjali u komentarima utakmica, pa je tim povodom čak razgovarao i sa predstavnicima Fudbalskog saveza Francuske.

Čini se da je ego i te kako odigrao ulogu u nastupu Francuske na Svjetskom prvenstvu, da je pravo i čudo kako su uspjeli da dođu do finala, odnosno da stave jednu ruku na pehar... Igrači su se borili između sebe i za sebe, umjesto da u fokusu bude zajednički uspjeh i na kraju možda i ne čudi što je Argentina sa daleko slabijim timom, uz zajedništvo, podigla trofej.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC