• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Francuzi, prestanite da plačete! Tražili da se PONOVI finale Mundijala, Argentinci odgovorili peticijom od POLA MILIONA!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Argentinski navijači imaju odgovor za Francuze koji traže ponavljanje finala Mundijala.

 Peticije za ponavljanje finala Svjetskog prvenstva Izvor: Anadolia/Mohammed Dabbous/printscreen

Francuska je tražila da se ponovi finale Svjetskog prvenstva. Navijači su pokrenuli peticiju poslije Katara, tvrde da su oštećeni i da meč treba ponovo da se igra, a sada su im Argentinci odgovorili na isti način. Pokrenuli su peticiju pod nazivom "Francuzi, prestanite da plačete". Već imaju duplo više potpisa, skoro pola miliona.

Na portalu "Change.org" su napravili peticiju koja je postala viralna, potpisi samo stižu i vrlo brzo će preći 500.000. U trenutku pisanja teksta imala je oko 433.000.

"Od kada smo osvojili Svjetsko prvenstvo Francuzi ne prestaju da plaču. Ne mogu da prihvate da je Argentnia šampion svijeta. Ova peticija je napravljena da bi oni konačno prestali da plaču i da prihvate da je Lionel Mesi najbolji igrač svih vremena", navodi se u opisu peticije.

Po završetku finalnog meča Francuzi su se prvi žalili i tvrdili su da je gol Mesija neregularan, pa se onda pojavio snimak koji pokazuje da je gol Francuske neregularan zbog igranja rukom prije penala koji je realizovao Mbape. Zbog svega toga je i glavni arbitar tog meča Simon Marčinjak izašao pred kamere. Jasno je da se finale neće ponoviti, bez obzira na žalbe koje stižu od strane francuskih navijača, a za to vrijeme Argentinci nastavljaju proslavu uspjeha.

Pogledajte i kako je to izgledalo:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC