• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sudio finale Mundijala, pa izašao pred kamere! Nije htio da trpi napade Francuza - izvadio telefon i pokazao sliku!

Autor Dragan Šutvić

Poljski sudija odgovorio je francuskim medijima koji su ga optužili da je pomogao Argentincima u meču za titulu u Kataru.

 šimon marčinjak se oglasio nakon finala mundijala  Izvor: Profimedia

Simon Marčinjak (Poljska) bio je glavni sudija u finalu Svjetskog prvenstva u Kataru. Poslije boljeg izvođenja penala Argentina je pobijedila Francusku, a na meču je viđeno nekoliko spornih odluka. Prvo su Francuzi napali Poljaka da je "pogurao" Argentince, pa se onda pojavio snimak na kom se vidi da nije trebalo da bude dosuđen penal za "trikolore" pri rezultatu 3:2. Sada je on odlučio da se oglasi.

Marčinjak je organizovao konferenciju za medije u svojoj domovini i tamo je odlučio da stavi tačku na napade koje dobija, prvenstveno od strane francuskih medija. List "L'Ekip" mu je dao ocjenu 2 poslije finala i naveo je da je oštetio njihovu reprezentaciju. Jedan od detalja koji je naveden je da "treći gol Argentinaca nije smio da bude priznat, jer je u tom momentu bilo nekoliko rezervnih igrača 'gaučosa' na terenu". Na taj tekst odgovor je imao poljski sudija.

On je na konferenciji izvadio telefon na kom je pokazao još jedan detalj. A to je da su čak sedmorica igrača Francuske bila u terenu u momentu kada je Mbape postigao pogodak. Bilo kako bilo, finale je gotovo, ishod se neće promijeniti koliko god da se neka strana žali. Argentina je šampion svijeta. Ovako je sve to izgledalo:

Pogledajte i detalje sa tog meča:

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC