• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Argentinac napravio haos s ljepoticama nakon Mundijala: Jedna ga dočekala u zagrljaj, druga mu poručila da ide u pakao!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rodrigo De Pol živi punim plućima, ali izgleda da nije baš najbrižniji otac.

 Rodrigo De Pol prevario ženu sa pjevačicom Izvor: Instagram/rodridepaul/printscreen

Jedan od heroja pobjede Argentine na Svjetskom prvenstvu u Kataru je i 28-godišnji vezista Atletiko Madrida Rodrigo De Pol. On se vratio u domovinu da proslavi titulu i odmah otrčao kod svoje djevojke!

U pitanju je pjevačica Tina Stosel, sa kojom je dugo bio u vezi koju je krio jer je varao svoju suprugu Kamilu Homs sa njom. Konačno je ovaj par izašao u javnost nakon utakmice sa Saudijskom Arabijom kada je Argentina izgubila, a Tina stigla u Dohu da utješi svog dečka!

"Ova fotka je nastala poslije Arabije. Kad je bilo više sumnje nego izvjesnosti, uzela si prvi avion i došla ovdje, ne mareći ni za šta. Kada su mnogi pobjegli, zgrabila si me za ruku i rekla mi da nisam sam", nakon čega je vezista nastavio: "Hvala ti što si me pratila, što si to preživjela sa mnom, što si imala snagu pred nepravdom i što si bila tu, u tišini, ali uvijek tu. Kada je ovo ludilo počelo, rekao sam ti da te neću iznevjeriti, da ću ostati do posljednjeg dana sa tobom i evo držimo riječ. Volim te", napisao je De Pol. Pogledajte njegovu novu djevojku: 

Sada se vratio u Argentinu i video susreta sa njegovom novom djevojkom na kome se dugo i strasno ljube postao je viralan, a nije se svidio jednoj osobi. Kamili Homs, De Polovoj supruzi sa kojom je trenutno usred brakorazvodne parnice! 

Ona je na društvenim mrežama postavila sliku sa podignutim srednjim prstom upućenim  svom bivšem partneru, a uz sliku je napisala da mu želi da "ide u pakao". Razlog tome je kako ona kaže što su ga njihova djeca, čerka Frančeska i sin Bautista čekali da dođe sa Mundijala! 

Spremili su mu poklone i bili su ponosni na tatu šampiona, ali on još uvijek nije stigao. Inače u brakorazvodnoj parnici sada već bivša žena Rodriga De Pola tražila je starateljstvo nad mališanima. Pogledajte kako ona izgleda:

Ova brakorazvodna parnica je zapravo mogla da košta De Pola titule šampiona svijeta, jer je prema zakonu koji važi u toj zemlji Katar mogao da mu zabrani ulazak u zemlju!  

"Prema zakonu države Katar svako protiv koga se vodi pravni postupak ne može da uđe u zemlju. Ipak, dobro poznajem De Pola, znam koliko voli svoju djecu i siguran sam da će pronaći najbolje rješenje", rekao je predsjednik fudbalskog saveza Argentine Klaudio Tapija pred prvenstvo, ali su Kamila i Rodrigo ipak našli zajednički jezik. 

Sada je ipak drugačije i Kamila Homs je bijesna na njega, dok Tina Stosel uživa u društvu fudbalera. "Odlično se slažemo, dobro nam ide. Zbog posla se u jednom periodu nismo vidjeli, ali uživamo kada smo zajedno. Oboje smo veoma aktivni, volimo druženje sa ljudima i lijepo se provodimo", rekao je Rodrigo jednom prilikom. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC