• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ja da odem tamo? NIKAD! Ovako je Kristijano Ronaldo govorio: "Hoću DOSTOJANSTVEN kraj, a ne to"... A onda ipak rekao DA

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ovako je Portugalac pričao kada su ga pitali da li će da ode u Aziju

 Kristijano Ronaldo otišao u Saudijsku Arabiju, iako je tvrdio da neće Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo (37) potpisao je najveći ugovor u istoriji sporta i postao igrač tima Al Nasr u Saudijskoj Arabiji. Ne tako davno, "CR7" bio je jedan od najboljih napadača na svijetu, ali je prošlog ljeta neuspješno pokušavao da nađe "top" klub u Evropi, potom je pravio skandal za skandalom u Mančester junajtedu, a onda je sa Portugalom doživio razočaravajući kraj u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru.

Za sve to vrijeme Ronaldo je očigledno postao svjestan da bi u ovoj fazi karijere ipak trebalo da prvenstveno razmišlja o novcu, a tek onda o fudbalu. A ne tako davno govorio je da nikad neće doći do toga.

U jednom ranijem intervjuu koji je "isplivao" nakon što je Ronaldo potpisao za Saudijce, Kristijano je otvoreno govorio da nikad neće otići na tako neku egzotičnu destinaciju. 

"Hoću da nastavim na visokom nivou, neću u Ameriku, Katar ili u Dubai, to nije dobro, ne vidim sebe tamo. Hoću da završim dostojanstveno, u dobrom klubu", govorio je Ronaldo u jednom intervjuu. Novinar ga je na to pitao: "Ne bi želio (da odeš tamo)?", a Portugalac je bio izričit u odgovoru: "Ne." Međutim, ove zime se sve promijenilo i on odlazi daleko od najboljih klubova i najboljih klupskih takmičenja, da vjerovatno završi karijeru u Saudijskoj Arabiji.

Prema ugovoru kakav nije potpisao nijedan sportista u istoriji, Kristijano će igrati u toj zemlji u naredne dvije i po godine. Kada bude završio sa Al-Nasrom imaće 40.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC