• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO U ANTALIJI: Marinović zadovoljan igrom protiv Dinama - "Bilo je mnogo dobrih stvari"!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Ima još stvari koje ćemo popravljati, ali ovo je bilo dosta dobro", poručio je trener Vinko Marinović poslije duela sa Dinamom iz Moskve.

 MONDO U ANTALIJI Vinko Marinović zadovoljan poslije Dinama Izvor: Promo/FK Borac/Nikola Kulaga

Banjalučki Borac poražen je rezultatom 3:2 od Dinama iz Moskve, ali uprkos ovom rezultatu crveno-plavi su prilično zadovoljni napustili teren u Beleku.

Ekipa Vinka Marinovića pružila je odličan otpor protivniku, uspjela da povede, potom i da u jednom trenutku poslije preokreta izjednači, tako da je poslije meča zasluženo primala čestitke, što potvrđuju i pohvale koje je uputio trener Dinama, Slaviša Jokanović.

Nakon svega Marinović je mogao da bude izuzetno zadovoljan.

"Utakmicu smo igrali 120 minuta i pokušali smo svima da damo po 60 minuta. Zadovoljan sam, stvarno dobro smo odigrali. Još sam zadovoljniji jer smo dali šansu svim igračima. Mislim da ima dosta dobrih stvari koje smo radili na treningu i na nama je da i dalje radimo. Ono što je sigurno bilo dobro je to što smo dosta dobro izgledali 90 minuta, do tog izjednačenja. Kasnije je Dinamo okrenuo, ali imali smo snage za izjednačenje, nakon kojeg je došao i treći gol. Sve u svemu moramo da budemo zadovoljni jer smo imali dosta stvari koje su bile dobre i u fazi odbrane i u fazi napada. Naravno ima stvari koje moramo da popravljamo, ali mislim da nakon ovog vremena koje smo dosad radili možemo biti zadovoljni", rekao je Marinović.

Najmlađi bez straha

Marinović je na meču protiv Dinama pružio šansu i najmlađim igračima, pa su svoj prvi nastup za seniorski tim upisali Stefan Marčetić i Sergej Bogdanić. Kompletna ekipa Borca je prilično podmlađena, ali su protiv Dinama odigrali bez straha i previše respekta.

"To me raduje jer je dosta mladih igrača bilo. Ostala su nam još dva igrača kojima ćemo sigurno dati priliku u drugoj utakmici. Ima dosta mladih igrača i raduje me što su i oni bili mirni i što su igrali. Posjeduju potencijal, na njima je da dobro rade i to će donijeti rezultat", istakao je Marinović.

Borac je uprkos pritisku favorizovanog protivnika uspijevao da gradi svoju igru, nije bilo panike i ishitrenih rješenja, a jedan od dobrih segmenata bilo je upravo iznošenje lopte kroz pas..

"Želimo da igramo pas-igru, da gradimo igru iz zadnje linije i ovo je bila idealna prilika da to igramo s obzirom da smo imali jako dobrog i organizovanog protivnika. To smo radili dobro tokom cijele utakmice i s tim smo izuzetno zadovoljni. Ima još stvari koje ćemo popravljati, ali ovo je bilo dosta dobro", rekao je Marinović i osvrnuo se na činjenicu da je Borac postigao dva gola protiv ekipe kakva je Dinamo iz Moskve.

"U ove dvije utakmice smo dali devet golova, a posebno me raduje što smo dali dva gola jednoj ekipi kao što je Dinamo. To će nam uliti samopouzdanje, ali naravno mi moramo da nastavimo da radimo. Moramo da budemo onakvi kao što smo bili prethodnih 15 dana – vrijedni, disciplinovani, motivisani i nadam se da će nam to donijeti rezultat", zaključio je Marinović.

Možda će vas zanimati



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC