• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 voždovac crvena zvezda uživo prenos livestream
 voždovac crvena zvezda uživo prenos livestream

Zvezda pregazila Voždovac - šest različitih strijelaca na "krovu": Lider Superlige se igrao u derbiju! (VIDEO)

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Crvena zvezda upisala ubjedljivu pobjedu na veoma teškom gostovanju Voždovcu.

 voždovac crvena zvezda uživo prenos livestream Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ubedljivo savladala Voždovac 6:0.

Rezultatska neizvjesnost gotovo da nije postojala, pošto su crveno-bijeli već u prvom dijelu meča - za samo devet minuta igre - postigli tri gola. Kada se tome doda isključenje štopera Voždovca Đorđevića, jasno je da domaćin nije imao mnogo šansi da se odupre.

Preko Gelora Kange, Osmana Bukarija i Aleksandra Kataija Zvezde je već do pauze riješila pitanje pobjednika, a Aleks Vigo, Kings Kangva i Mirko Ivanić samo su potvrdili trijumf u nastavku susreta. Bila je to veoma dominantna partija aktuelnog šampiona i lidera Superlige koji je ovom utakmicom pokazao da je kiks protiv Vojvodine u prvom kolu bio samo izuzetak.

Možda će vas zanimati

15:55

Izjave trenera!

Pomoćni trener Voždovca Marko Savić istakao je da je ponosan na igrače i pored ubedljivog poraza.

"Zvezda je Zvezda i imaju kvalitet koji je jasan. Mi smo dali sve od sebe u ovom okolnostima. Ponosan sam na igrače, oni su talentovani, ali ovakvi rezultati se dešavaju i najboljim ekipama", rekao je on.

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević opet je pričao o govoru tela svojih igrača.

"Najbitnije je da od prvog do poslednjeg minuta dobro izgledaju na terenu, na tome insistiramo iz kola u kolo i ne možemo da biramo kad ćemo da igramo. Ne treba da pričam o kvalitetu našeg tima", istakao je talentovani stručnjak.

15:49

KRAJ MEČA!

Fudbaleri Crvene zvezde nisu imali mnogo problema na gostovanju Voždovcu i upisali su najveću pobedu na krovu tržnog centra - 6:0! Po tri gola postignuta su u prvom i drugom delu meča, a jedan od ključnih detalja bilo je isključenje Mateje Đorđevića već posle dvadesetak minuta, nakon što je napravio penal nad Aleksandrom Pešićem. Pogledajte detalje meča:

15:41

82. minut - MIRKO IVANIĆ!

Debakl "Zmajeva" u njihovom gnezdu, Crvena zvezda je potpuno razbila ekipu koja ima jako dobre šanse da se nađe u plej-ofu ove sezone. U listu strelaca upisao se i Ivanić koji uz pomoć stative matira rezervnog golmana Krunića.

15:36

77. minut - KINGS KANGVA!

Peti gol Crvene zvezde na gostovanju Voždovcu bio je rutina za letnje pojačanje. Tačno sa 11 metara udaljenosti poslao je loptu u gotovo praznu mrežu domaćeg tima.

15:30

71. minut - Poslednje izmene u Zvezdi!

Umesto Pešića i Erakovića na terenu su debitant Marko Rakonjac i mladi Stefan Leković. Nekoliko minuta ranije Voždovac je morao da promeni golmana. Umesto povređenog Katića na terenu je Miloš Krunić.

15:24

64. minut - ALEKS VIGO!

Mladi fudbaler iz Argentine postiže prvi gol na zvaničnim mečevima u dresu novog kluba. On je u kaznenom prostoru sačekao odbitak, a zatim loptu poslao u mrežu iako nije uspeo sjajno da je zahvati.

15:20

61. minut - Izmene!

Trener Miloš Milojević nakon mirnih petnaestak minuta igre pravi dvostruku izmenu. Umesto Kange i Bukarija na terenu su Kings Kangva i Stefan Mitrović.

Izvor: MN Press/Ivica Veselinov

15:05

46. minut - Nastavljen je meč!

Crvena zvezda odmah preuzima terensku inicijativu.

15:05

Promene u sastavima!

Voždovac: Katić - Mijailović, Damjanović, Daničić - Ivezić, Matić - Pantović, Nešković, Novevski (od 46. Ajdinović) - Teodorović (od 25. Zečević)

Crvena zvezda: Borjan - Vigo, Dragović, Eraković, Azarov - Mijailović (od 46. V. Nikolić), Kanga - Bukari, Katai, Ivanić - Pešić

15:00

Golovi Zvezde!

Pogledajte sva tri pogotka u prvom delu meča.

Seriju je počeo Gelor Kanga...

Prvi gol na meču, sa bele tačke.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

...nastavio Osman Bukari...

Drugi gol na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

...a završio Aleksandar Katai.

Treći gol na utakmici.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

14:50

POLUVREME - 0:3!

Rezultatska neizvesnost u meču koji je trebalo da bude derbi 21. kola Superlige trajala je manje od 20 minuta. Dosuđeni penal za Crvenu zvezdu Gelor Kanga je pretvorio u gol, a isključenje Mateje Đorđevića omogućilo je fudbalerima aktuelnog šampiona da se rastrče i u narednih devet minuta postignu još dva gola.

Pogađali su nakon Kange Osman Bukari i Aleksandar Katai, pa nakon prvog dela meča lider Superlige ima ubedljivu prednost i još jednu pobedu u džepu.

14:48

45+2. minut - VAR, opet!

Ponovo se oglasila tehnologija, ovog puta je proveravan gol Osmana Bukarija. Nakon izvlačenja linija u VAR sobi u Staroj Pazovi, četvrti pogodak Zvezde na današnjem meču nije priznat.

14:40

39. minut - Mirniji deo meča...

Crvena zvezda je postigla tri gola u razmaku od devet minuta, a zatim potpuno spustila tempo. Bilo je još nekoliko pokušaja, ali to je i normalno jer gosti sada mogu mnogo opuštenije da planiraju akcije pred golom mladog Katića.

14:25

24. minut - ALEKSANDAR KATAI!

Kakva akcija Crvene zvezde! Irakli Azarov je ubacio loptu u kazneni prostor, Mirko Ivanić asistirao na maestralan način, a Katai lako pogodio za 3:0.

14:20

19. minut - OSMAN BUKARI!

Pogodio je internacionalac iz Gane, ali je ponovo u centru pažnje bio Gelor Kanga. Vezni fudbaler Zvezde uspeo je da "pocepa" odbranu pasom u dubinu, a krilni napadač lako savladao Katića za dupliranje prednosti.

14:16

15. minut - GELOR KANGA!

Pet minuta nakon što je dosuđen penal za Crvenu zvezdu, vezni fudbaler iz Gabona trese mrežu iza leđa Andrije Katića i donosi prednost gostima.

14:15

13. minut - VAR!

Glavni arbitar Dejan Trifković pozvan je iz VAR sobe kako bi pogledao situaciju u kaznenom prostoru, a nakon konsultacije sa tehnologijom pokazao je Mateji Đorđeviću direktan crveni karton!

14:11

10. minut - Penal za Zvezdu!

Mladi Đorđević obara Pešića u kaznom prostoru, a sudija nema nikakvu dilemu. Odmah je pokazao na belu tačku, a zatim i žuti karton defanzivcu Voždovca.

14:01

1. minut - Meč je počeo!

Ekipa Voždovca ima prvi napad na meču koji se ističe kao derbi u 21. kolu Superlige.

13:55

Niz rezultata!

Međusobni okršaji Voždovca i Crvene zvezde gotovo redovno donesu goleadu, ali i Zvezdinu pobedu. Crveno-beli sa stadiona "Rajko Mitić" imaju niz od 13 uzastopnih pobeda protiv "Zmajeva", a poslednji put kada nisu pobedili ostali su bez titule. Bilo je to 6. maja 2017. godine, kada je Voždovac trijumfom baš na krovu tržnog centra pomogao Partizanu da pretekne najvećeg rivala.

13:40

Prvo kolo prolećnog dela!

Fudbaleri Voždovca su na prolećnoj premijer gostovali Radničkom u Kragujevcu i tamo stigli do pobede minimalnim rezultatom, uz gol Miloša Pantovića sa bele tačke. Sa druge strane, Zvezda je na svom terenu remizirala protiv Vojvodine (1:1) uz prelep pogodak Aleksandra Kataija.

13:25

Stanje na tabeli!

Crvena zvezda je aktuelni lider Superlige i nakon 20 odigranih mečeva ima 54 osvojena boda. Ekipa Voždovca je iz 20 mečeva skaupila 34 boda i trenutno deli 5. poziciju na tabeli sa Vojvodinom i Novim Pazarom.

13:10

Rezervisti!

Voždovac: Krunić, Ajdinović, Jočić, Kadrić, Lazarević, Medić, Stoisavljević, Vujanović, Zečević, Đuričić, Đurđević

Crvena zvezda: Vasiljević, Gobeljić, Kangva, Leković, Mijatović, Mitrović, L. Nikolić, V. Nikolić, Prutsev, Rakonjac, Srnić

13:00

SASTAVI!

Voždovac: Katić - Mijailović, Damjanović, Đorđević, Daničić - Ivezić, Matić - Pantović, Nešković, Novevski - Teodorović

Crvena zvezda: Borjan - Vigo, Dragović, Eraković, Azarov - Mijailović, Kanga - Bukari, Katai, Ivanić - Pešić

Izvor: MN PRESS

12:55

Službena lica!

Danas će pravdu deliti:

  • Glavni sudija: Trifković Dejan
  • Prvi pomoćnik: Živin Svetozar
  • Drugi pomoćnik: Novaković Novak
  • Četvrti sudija: Radaković Nikola
  • Delegat: Rončević Rodoljub
  • Kontrolor: Krstić Dragan
  • VAR: Lukić Lazar
  • AVAR: Bogićević Dragan
12:40

Očekivanja Miloša Milojevića!

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević govorio je dan pred utakmice o svemu što čeka njegov tim, ali se dotakao i utakmice protiv Vojvodine. nakon tog meča nije bio zadovoljan izdanjem svojih igrača, a u međuvremenu je pričao sa njima.

12:25

Jesenas!

Fudbaleri Crvene zvezde u prvom delu sezone savladali su Voždovac na svom terenu (4:0), a veoma ubedljivu partiju golovima su obeležili Pešić, Bukari, Ben i Ivanić. Prisetite se detalja sa te utakmice:

Pobeda Zvezde u 6. kolu Superlige.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

12:10

21. kolo Superlige!

petak

Radnik - Mladost 1:0
Čukarički - Radnički 1923 3:2

subota

Voždovac - Crvena zvezda 14:00
TSC - Napredak 14:00
Vojvodina - Kolubara 16:00
Partizan - Mladost GAT 18:30

nedelja

Javor - Spartak 14:00
Novi Pazar - Radnički Niš 16:00

12:00

Dobar dan!

Fudbaleri Voždovca i Crvene zvezde u prvoj utakmici subotnjeg programa igraju derbi na krovu tržnog centra "Stadion". Meč počinje u 14:00, a tekstualni prenos je pratite uz MONDO.

UKRATKO

  • Voždovac - Crvena zvezda 0:6
  • Drugo kolo prolećnog dela
  • Prvi od četiri meča danas
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije