• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Moraju da promijene govor tijela!" Milojević održao "bukvicu" igračima koji su zakazali protiv Vojvodine

Autor Dragan Šutvić

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević govorio je pred meč sa Voždovcem za zvanični sajt kluba.

 miloš milojević najavio utakmicu voždovac crvena zvezda  Izvor: Youtube/FK Crvena zvezda/printscreen

Crvena zvezda nije počela proljećni dio sezone onako kako je naumila, pa poslije remija sa Vojvodinom (1:1) - protiv Voždovca na "krovu" moraju da budu oni pravi (subota, 14.00). Većini je odmah na pameti da će se utakmica igrati na vještačkoj podlozi, koja je daleko brža, posebno u zimskim uslovima kakve sada imamo u Srbiji, pa trener Miloš Milojević poručuje da će zbog toga i fudbal biti drugačiji u odnosu na ono što smo vidjeli prije sedam dana na Marakani.

"Teško je ući u presing, teško je oduzeti loptu, ako je prvi dodir dobar, ali fudbal je fudbal i igralo se i na gorim terenima. Nisam ljubitelj vještačke podloge, iako sam puno puta igrao na njima sa svojim ekipama, ali bolje i takav teren koji je ravan, nego loš travnati. Nije nam to problem, kako nama, tako i njima, iako su se oni više navikli, ali mi smo odradili par treninga na našem terenu sa vještačkom travom i mislim da će nam to dosta značiti", rekao je Milojević koji je poručio da su neki igrači bolesni, međutim nije otkrio o kome se radi i na koga neće moći da računa.

Takođe, nije želio da otkrije da li će doći i do promjene u napadu, odnosno da li će Aleksandar Pešić i Jovan Mijatović zaigrati zajedno, kao što je bilo na pripremama: "Ne bih otkrivao to dan prije utakmice, ali postoji mogućnost da ih obojicu vidimo na terenu. Možda od početka, možda u toku utakmice, a pozvao bih navijače da dođu, pa da vide", kazao je Milojević i dodao:

"Vjerujem u izbor startne postave sa te utakmice. Možda dođe do malih promjena, ali mislim da izbor nije diskutabilan, jer smo bili bolji u svim segmentima igre. Fudbal se igra zbog golova, u tome moramo da budemo bolji sutra, svjesni smo toga, ali smo radili na tome i imamo priliku da pokažemo to protiv Voždovca. Ako budemo radili ono što treba, neće biti problema". 

Trener Crvene zvezde je tokom nedjelje i pričao sa fudbalerima čijim igrama nije bio zadovoljan protiv Vojvodine: "Želio bih da promijene govor tijela, da budu srećniji. Igraju u najboljem klubu u Srbiji, najbolja su ekipa posljednih pet godina, pet puta u Evropi i nema razloga da budu nesrećni, da osjećaju pritisak i opterećenje. Želim maksimalan pristup i na treningu i na utakmici i to je ono što očekujem, a kada se to ispuni, nemam problem da preuzmem odgovornost", zaključio je on.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC