• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin veliki promašaj otišao sa Marakane! Crveno-bijeli ga se otarasili poslije 170 minuta na terenu

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Napadač otišao iz Crvene zvezde poslije neuspješne epizode.

 Zvezdin veliki promašaj otišao sa Marakane! Crveno-bijeli ga se otarasili poslije 170 minuta na terenu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je sporazumno raskinula ugovor sa napadačem Kalifom Kulibalijem, nakon pola godine neuspješne epizode visokog centarfora, koji će ostati upamćen kao jedan od najvećih promašaja crveno-bijelih. Za crveno-bijele odigrao je samo 170 minuta, dao jedan gol poslije komične reakcije (stajnom nogom, u koju ga je lopta pogodila) i praktično od njegovih prvih nastupa bilo je jasno da neće biti u stanju da pomogne ekipi Miloša Milojevića.

Kulibali je u Zvezdu stigao prošlog ljeta nakon rastanka sa Nantom i ideja je bila da zauzme mesto napadača umjesto Ohija Omoižuanfa, koji se vratio u Skandinaviju. Ipak, Kulibaliju je bilo potrebno vrijeme da se spremi, a ni kada se spremio nije dokazao da je igrač za nivo koji je Zvezdi potreban.

Njegov posljednji nastup u crveno-bijelom bio je onaj protiv Kolubare u gostima 30. oktobra, kada je postigao jedini gol za Zvezdu, a uprkos tom pogotku Milojević ga više nije stavljao ni u protokol, pa njegov ovako rani odlazak nije iznenađenje. Crvena zvezda na poziciji centarfora ima Aleksandra Pešića kao prvu opciju, mladog Jovana Mijatovića (14 godina mlađeg od Kulibalija) kao drugu, a prošle sedmice stigao je i Crnogorac Marko Rakonjac, kome neće biti teško da nadoknadi odlazak Kulibalija, koji je definitivno jedan od najvećih Zvezdinih promašaja na tržištu u istoriji.

U aktuelnom prelaznom roku nagađano je i da će Kulibali otići u Francusku, ali je taj transfer propao, pa je Zvezda odlučila da presječe i da Kulibaliju da papire, sa kojima će moći da nađe novi klub kao slobodan igrač. Poslije beogradske epizode on će u CV moći da upiše samo ovaj gol:

Kalifa Kulibali
Izvor: YouTube/TV Arena sport

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milan

Promasaj terze i mrkele Napoleon sa njima dvojicom

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC