• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekad neosvojiva tvrđava, a danas... Partizan kod kuće više ne može da pobijedi nikoga! Igor Duljaj: Naravno da nas boli

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Partizan ponovo razočarao u Humskoj, a evo šta je o tome rekao Igor Duljaj

 Humska Partizanova neosvojiva tvrđava danas srušena Izvor: MN PRESS

Partizan je izgubio od Radnika iz Surdulice u Humskoj i još jednom razočarao, a trener crno-bijelih Igor Duljaj priznao je poslije utakmice ono što je očigledno - da je od crno-bijele "neosvojive tvrđave" ostalo malo ili nimalo. "Nekad neosvojiva tvrđava, koliko se ja sjećam, a sad veoma lako protivnički timovi dolaze do bodova. Naravno, golovi se postižu poslije grešaka, a imali smo prilike, ali to nikoga ne interesuje. Imali smo šanse i nije lako, ali moramo dalje. Kako god to da zvuči, moramo dalje. Ide nam pauza od 14 dana, znam da igračima nije lako, kao što nije ni meni, kao ni ljudima koji vole i poštuju Partizan. Ni njima nije lako. Da vidimo šta je do nas i šta može da se ispravi da se ovakve stvari ne ponavljaju", rekao je Duljaj u razgovoru sa novinarima.

Na pitanje šta je rekao igračima, nekadašnji igrači as crno-bijelih rekao je da je razgovor ostavio za naredne dane, tokom kojih Partizan neće imati takmičarske obaveze jer u ponedjeljak počinje pauza zbog utakmica reprezentacija. "Uvijek je jutro pametnije od večeri. Ovakve stvari su se dešavale i u prošlosti i uvijek polazim od sebe, da vidim šta je do mene, da li sam ja dao sve od sebe da tim igra onako kako treba ili ne".

"Igračima sad nemam šta da kažem, vruća je glava, sačekaćemo da se ohladimo. Pretpostavljam da su svjesni situacije u kojoj se nalazimo. Kako možete da se osjećate kada kod kuće gubite 0:2? U tim trenucima uvijek razmišljate šta možete da uradite da promijenite sljed događaja. Iz ove krize može da se izađe samo uz kvalitetan rad, ali ne mogu sam - potrebna je velika podrška svih koji vole i poštuju Partizan. Ni igrači ne treba da očekuju da neko drugi umjesto njih riješi. Svako mora da krene sam od sebe".

Za razliku od prethodnih poraza, igrači Partizana ovog puta ispraćeni su aplauzom u svlačionicu. "Primijetio sam da su podržali momke, a pretpostavljam da je to jer su vidjeli da su momci u drugom dijelu dali sve od sebe, da su pokušali da pobijede. I ja sam bio nekad navijač i igraču ne može da se oprosti ako ne da sve od sebe. Pretpostavljam da su zato bili ti aplauzi za ekipu, da dignemo glavu gore i da idemo naprijed".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hmm

Bice bruka ako Backa Topola bude igrala kvalifikacije za LŠ. Bolje da ne posalju nikoga nego da igraju takvi timovi.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC