• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nestao posrnuli engleski superstar iz Engleske!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Ljudi u klubu nisu sigurni gdje se nalazi i da li je dobro.

 Dele Ali nestao u Turskoj Izvor: MN PRESS

Nekadašnji fudbaler Totenhema Dele Ali (26) već dugo pokušava sebi da uništi karijeru. U timu iz Londona sve je prestalo da funkcioniše prije dvije godine, odlazak u Everton nije pomogao, a čini se da ni avantura na istoku Evrope nije pravo rješenje za njega. Momak koji je svojevremeno bio u vezi sa ćerkom Pepa Gvardiole češće je u medijima zbog skandala, a i ovog puta je to povod - trener Bešiktaša misli da je on nestao!

Po riječima iskusnog Šenola Guneša koji predvodi crno-bijeli tim iz Istanbula, Dele Ali se ne javlja i o njemu trenutno nema ni traga ni glasa. Iako su u klubu očekivali da se nakon kratke posjete Engleskoj vrati treninzima, to se nije dogodilo pa sada moraju da razmišljaju gdje je vezni fudbaler koji je u jednom trenutku bio među najperspektivnijim igračima na svijetu.

"Dele Ali je dobio dozvolu za malu pauzu, ali se još nije vratio. Kiša je. Vjerovatno ga zato nema. Pokušavamo da saznamo gdje je. Nismo uspostavili kontakt, nadamo se da nije doživio neku nesreću", rekao je trener Bešiktaša Šenol Guneš, kojem ovo nije prvi put da ima probleme sa kontroverznim engleskim fudbalerom.

Imajući u vidu da je nedavno izbačen iz prvog tima, moguće je da se Dele Ali oprostio od Turske i Bešiktaša. Pitanje je da li nekadašnji fudbaler Totenhema i reprezentativac Engleske ima namjeru da se vraća u klub koji je pokušao da mu spasi karijeru. A kad smo kod toga, evidentno je da nisu uspjeli. Tokom boravka u Turskoj odigrao je samo 15 mečeva i nešto više od 800 minuta, uz tri postignuta gola. Kao da ga fudbal ne zanima pretjerano...

Za to vrijeme, engleski mediji imaju informacije da je Dele Ali u rodnoj zemlji i da se posljednjih dana dobro zabavlja. On je jednom prilikom primijećen u društvu Kim Kardašijan koja je nedavno gledala evropski meč Arsenala, a zatim otputovala u Pariz kako bi ispratila utakmicu PSŽ-a.  

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC