• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati RAZOČARALI, Perišić OPSOVAO saigrača! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Strijelac jedinog gola za Hrvatsku nije dodao loptu Ivanu Perišiću u drugoj situaciji, što je izazvalo brojne komentare.

 perišić opsovao kramarića  Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Već u prvom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nejmačkoj reprezentacija Hrvatske - inače trećeplasirana na Mundijalu u Kataru - doživjela je ozbiljan kiks. U Splitu, na Hajdukovom "Poljudu", bod je osvojio Vels koji je prvi šut u okvir gola imao u 93. minutu susreta. Bilo im je to dovoljno da postave konačnih 1:1 jer je domaćin prethodno promašio sijaset dobrih prilika za ovjeru pobjede.

Poslije jedne takve iskusni Ivan Perišić opsovao je saigrača Andreja Kramarića i o tome od sinoć pišu svi hrvatski mediji. Igrao se 45. minut susreta kada je strijelac gola za Hrvatsku Kramarić riješio da sam duplira prednost umjesto da asistira bočnom fudbaleru Totenhema. Kada je šansa otišla u nepovrat, sa Ivanovih usana moglo je da se pročita "Idi u ku*ac, je*ote".

Rečenica koju je Ivan Perišić izgovorio u afektu nije napravila veći problem među reprezentativcima Hrvatske, ali je postala veoma bitna tema u tamošnjoj javnosti. Zbog toga je nakon remija sa Velšanima o njoj morao da priča i selektor. "Da je Kramarić dodao loptu, Perišić bi išao sam na gol. Nekad igrači ne reaguju onako kako mi želimo, kad zabiješ gol, to je okej, ali kada zbog toga prospeš bodove... Moramo ispoštovati jedni druge, to je bila sjajna situacija za gol, nismo odigrali i kažnjeni smo. Moraš poštovati saigrača, to mi radimo u većini slučajeva, ali sada nismo", rekao je selektor Zlatko Dalić nakon meča, u odgovoru na jedno od prvih pitanja hrvatskih novinara. Pogledajte detalje sa meča:

Meč prvog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Nakon odigranog prvog kola u grupi D lidersku poziciju zauzima Turska koja je na gostovanju savladala Jermeniju (2:1), dok Hrvatska i Vels dijele drugu poziciju na tabeli. Peti tim u ovoj grupi je Letonija, koja je u prvoj rundi bila slobodna. Naredni meč u kvalifikacijama Hrvati će odigrati u Turskoj i pobjeda joj je preko potrebna.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC