• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovaj poklon zauzima posebno mjesto u srcu prvog čovjeka FS BiH!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković saopštio je na društvenim mrežama da je na Danu fudbala u Banjaluci dobio poklon, koji će zauzimati posebno mjesto u njegovom srcu.

 Vico Zeljković: Priznanje FS Kosova i Metohije posebno u mom srcu Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Na nedavno održanom 12. po redu Danu fudbala u Banjaluci, na kojem su izabrani najbolji igrači, treneri i sportski radnici u 2022. godini. Posebnu povelju koja nosi ime "Miljan Miljanić" dobio je posthumno Siniša Mihajlović, legenda srpskog i italijanskog fudbala.

Prvi čovjek fudbala Republike Srpske i BiH Vico Zeljković takođe je dobio jedno od priznanja i to od Fudbalskog saveza Kosova i Metohije.

"Jedno od priznanja koje će sigurno zauzimati posebno mjesto u mom srcu je priznanje koje mi je uručeno na Danu fudbala od strane predsjednika Fudbalskog saveza Kosova i Metohije g. Igora Uljarevića. Fudbalski savez Republike Srpske je do sada nekoliko puta pomagao ovaj savez i njegove klubove kroz donacije sportske opreme, što će sa svojim partnerima činiti i u budućnosti. Još jednom koristim priliku da se zahvalim predstavnicima FS Kosova i Metohije i klubovima koji pripadaju ovom Savezu", napisao je Zeljković na društvenim mrežama.

Osim priznanja, Zeljković je na poklon dobio i uramljene fotografije srpskih manastira na Kosovu i Metohiji: Pećku patrijaršiju, Visoke Dečane, Gračanicu i i crkvu Bogorodica Ljeviške, koji su upisani na Listu svjetske kulturne baštine UNESKO-a.

Podsjetimo, FS RS je u novembru prošle godine posljednji put pomogao ovom Savezu donacijom sportske opreme.

"Fudbalski savez Republike Srpske opredjeljen je za unapređenje i razvoj fudbalske igre. Shvatajući poteškoće s kojima se suočava Fudbalski savez Kosova i Metohije, te značaj opstanka klubova iz ovog Saveza, FS RS je uputio donaciju u vidu garnitura dresova i fudbalskih lopti. Naš savez će i u budućnosti u okviru svojih mogućnosti uz pomoć Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji, pomagati Savez i klubove iz najjužnije srpske pokrajine, ali i sve ostale klubove i organizacije kojima je pomoć neophodna", saopšteno je tada iz FS RS uz napomenu da je donaciju uručio Milorad Arlov, predsjednik Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC