• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ja kritikujem igrače? Ne bih rekao... Milojević o problemima na +18: Bolje da je tako, nego veliki minus!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević govorio je na konferenciji za medije uoči gostovanja Spartaku.

 Miloš Milojević najavio utakmicu Spartak Crvena zvezda Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda/Screenshot

Crvenu zvezdu do kraja regularnog dijela sezone čekaju još dvije utakmice, a prva je u srijedu u u Subotici protiv Spartaka (18.45). "Golubovi" se bore za opstanak i nedavno su promijenili trenera, stigao je Milan Milanović umjesto Ljubiše Dunđerskog, a dobro je poznato da nikome nije lako kada ode na gostovanje na sjever Bačke. Toga je svjestan i Miloš Milojević koji je u najavi meča za zvanični sajt Crvene zvezde kazao da je svjestan da će protivnik biti motivisan.

"Svako se motiviše više protiv najboljih protivnika u ligi, kao što su pomenuti timovi. Nemamo od toga puno koristi, sem da vidimo na koji način su oni postizali golove. Došao je i drugi trener, mogli smo da vidimo i druge principe koje sad imaju, u to sam se već uvjerio na utakmici protiv Radničkog iz Kragujevca. Mislim da će biti totalno drugačiji meč, treba samo da gledamo nas i budemo pravi, ukoliko se bude sve tako odvijalo dobićemo utakmicu", kazao je "šef" Crvene zvezde i onda se osvrnuo i na motivisanost njegovog tima.

"Dodatni posao? Pa, prije svega kako da zadržim motivisanost igrača. Nije lako, ali bolje je da imamo veliku prednost i da se borimo sa tim stvarima nego da imamo veliki minus, pa da se borimo kako da stignemo protivnika. Mislim da sada svi igrači Crvene zvezde, moraju da imaju odgovornost i obavezu da u svaki meč uđu sa sto posto, to je jedino što od njih tražim, kao i da motivacija mora da bude individualno unutrašnja, a i naravno timska, tačnije ciljeve koje smo postavili moramo da ostvarimo do samog kraja sezone."

O KATAIJU

"Gledajući njegovu statistiku u posljednjih nekoliko godina, od kada se vratio u Crvenu zvezdu to je zaista impresivno. Nema puno igrača koji to mogu, s tim što isto odgovorno tvrdim da njemu prija da igra u Crvenoj zvezdi i drugim igračima koji igraju sa njim prija da on bude tu, takođe su spremni da odrade neki posao za njega, tako da mislim da je jako bitan, ali u svakom slučaju bez svojih saigrača ne bi imao brojke koje danas ima."

Prethodno je Miloš Milojević znao i da podvikne, da kritikuje svoje igrače zbog zalaganja bez dlake na jeziku, međutim ističe da je to sve normalno i da je pomalo čak preuveličano.

"Ne bih rekao da kritikujem ekipu, uvijek branim svoje igrače i uvijek sam iza njih. Mogu da zamjerim nekad samo kada odnos nije na sto posto, sve ostale greške, ako se prati - ja sam pokrivao i preuzimao rizik na sebe, tako će biti i sada. Mislim da je odnos protiv Mladosti bio odličan. Nije lako dva puta se vratiti, možda je to bilo atipično za utakmicu na Marakani, da dva puta gubimo, ali to je fudbal i razlog zbog kog ljudi dolaze, da vide puno golova. Na prethodnoj utakmici su vidjeli šest i četiri naša, mogli su uz malo sreće da uživaju i u više golova. Osim perioda od 20. do 40. minuta, zadovoljan sam prethodnim duelom, kao i reakcijom igrača na negativan rezultat, što je jako bitno", naglasio je trener Crvene zvezde.

Što se tiče igrača koji su na raspolaganju za meč u Subotici, Miloš Milojević ističe da ima "manjih problema" zbog kojih nije previše zabrinut jer na raspolaganju ima veliku grupu igrača, dok je dobra vijest da se vratio i Milan Borjan koji je imao problema sa "konekcijom letova" poslije odlaska u Kanadu.

Podsjetimo, danas je u Srbiji pao snijeg i zbog toga su mnogi i dalje zabrinuti da li će zakazani mečevi Superlige biti odigrani u određenim terminima, a za sada nema promjena po tom pitanju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC