• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Teško je vrijeme, ali na Marakani hoćemo da im uljepšamo" Uroš zove navijače na Zvezdu: Naravno da nam nije lako...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

U danima velikih tragedija, u kojima naciji nije mnogo stalo do sporta, u Zvezdi razumiju tu činjenicu i nadaju se da će uljepšati zvezdašima subotnje veče na "Marakani"

 Uroš Spajić najavio utakmicu Crvena zvezda Vojvodina Izvor: MN PRESS

FK Crvena zvezda nastavlja seriju mečeva bez takmičarskog značaja u Superligi, spremajući se za polufinale Kupa protiv TSC-a u srijedu. Crveno-bijeli će u subotu od 18.30 dočekati Vojvodinu, a defanzivac novog-starog šampiona Srbije Uroš Spajić pozvao je navijače da dođu na "Marakanu".

On se tek vratio na teren poslije jednogodišnje pauze zbog teške povrede i bio je strijelac 30. aprila u meču protiv Čukaričkog.

"Osjećaj je sjajan, dugo iščekivan, jako sam srećan što sam se oporavio i što je povreda prošlost. Veoma mi je drago što sam se vratio upravo u Zvezdinom dresu i što se utakmica igrala na Marakani. Bio sam ushićen, jedva sam čekao da istrčim na teren, pogotovo što je to kod kuće, gdje je najmilije. Postigao sam lijep gol i veoma sam srećan zbog činjenice da se tako sve odigralo, pred našim navijačima i mojom porodicom. Prethodnih godinu dana mi je prošlo kroz glavu u tom momentu, ali sam osjetio i pozitivnu energiju kojom ću se voditi", istakao je Uroš Spajić za klupski sajt.

On je naglasio koliko mu je nedostajalo da se vrati na teren, pred navijače Crvene zvezde.

"Osjetio sam od prvog trenutka konekciju između navijača i mene. Dodatna su mi motivacija da budem pravi, 100 posto spreman i da kad god budem igrao, budem na svom nivou, kao i da bilježimo najbolje moguće rezultate što je i najvažnije. Drago mi je što sam se vratio, sve je neuporedivo i na višem nivou u odnosu na ono kada si u inostranstvu. Nadam se da ću svojim partijama pružati zadovoljstvo svim navijačima, trudiću se, raditi na sebi kao i do sad. Sa nestrpljenjem čekamo i proslavu titule koja je planirana za 28. maj. Pozivam navijače da dođu u što većem broju. Teško je vrijeme, ali ćemo se mi potruditi da svima koji dođu na Marakanu upriličimo lijepe trenutke. Naravno nije nam lako da igramo u ovoj situaciji, ali daćemo sve od sebe da zvezdaši koji će siguran sam dobro ispuniti stadion zadovoljni odu sa Marakane", zaključio je Uroš Spajić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC