• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić poslije duple krune pričao o Ligi šampiona i Milojeviću: Uveliko razmišljamo o tome, on je pravi vojnik Zvezde!

Autor Dragan Šutvić

Zvezdan Terzić se oglasio nakon što je njegov klub osvojio još jedan trofej.

 zvezdan terzić o ligi šampiona i milošu milojeviću Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je ove sezone došla do duple krune pošto je nakon ubjedljivog osvajanja titule šampiona uspjela da pobijedi Čukarički u finalu kupa. Nakon što je Marko Docić šokirao crveno-bijele golom direktno iz kornera uspjeli su izabranici Miloša Milojevića da preokrenu i tako uzmu i drugi trofej u sezoni. 

Ovo je treća dupla kruna zaredom za tim sa "Marakane", a generalni direktor crveno-bijelih Zvezdan Terzić je istakao da su misli kluba već sada usmjerene na Ligu šampiona i narednu sezonu. 

"Zadovoljstvo je ono što preovladava dan posle istorijske treće duple krune u nizu. Zvezda nastavlja da obara rekorde i podiže standarde u svakom smislu te reči, od kvaliteta samog fudbala do rezultata na terenu. Uveliko već razmišljamo i o takmičenju u Ligi šampiona", naglasio je Terzić.

On se zahvalio svima koji su učestvovali u ovom podvigu, a pogotovo je pomenuo šefa struke Miloša Milojevića koji će u nedjelju voditi svoju posljednju utakmicu na klupi crveno-bijelih.

"Želim da se zahvalim igračima na fenomenalnom odnosu tokom cijele sezone i stručnom štabu na posvećenom radu, a Milošu Milojeviću zato što se pokazao kao pravi vojnik Crvene zvezde i zaslužio je da ima duplu krunu. Iza nas je istorijska sezona, moramo da budemo ponosni na postignute rezultate. Velike promjene su se desile krajem avgusta, ekipa je morala da se prilagodi drugačijoj filozofiji novog šefa stručnog štaba. U tim momentima su pokazali koliko vrijede, zajedništvo i zašto su već godinama dominantni u Srbiji", istakao je on. 

Na kraju je pozvao navijače da u što većem broju dođu na posljednji meč sezone u kome će u nedjelju od 19 časova dočekati Novi Pazar. 

"Primarni ciljevi su bili osvajanje nacionalnog prvenstva i Kupa Srbije, ostvarili smo ih i to izuzetno ubjedljivo. Cijeli klub je pokazao, kao i igrači da smo iz godine u godinu na višem nivou i vjerujem da će baš zbog toga mnogo publike doći da pozdravi ovu ekipu u finalnom meču u nedjelju. Crvena zvezda je prva u Evropi obezbijedila grupnu fazu Lige šampiona, moramo da budemo svjesni veličine tog uspjeha. Na navijačima je da dođu u nedelju i pozdrave šampione, koje će sljedeće sezone gledati u najkvalitetnijem evropskom takmičenju. Zahvalio bih se i svojim najbližim saradnicima, nas naporan rad tek očekuje sa željom da navijači budu u septembru ponosni na ekipu koja će Zvezdu predstavljati u Evropi", naglasio je Terzić. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC