• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dani Alveš poslije ovog svjedočenja teško da će izići iz zatvora!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dani Alveš neće skoro iz zatvora nakon ovog svjedočenja! Najtrofejniji fudbaler ikada se suočava sa sve više i više dokaza protiv njega.

 Dani Alveš detalji silovanja Izvor: Profimedia

Legendarni desni bek reprezentacije Brazila i Barselone Dani Alveš je sada u zatvoru skoro četiri mjeseca! On je optužen da je silovao jednu djevojku u noćnom klubu "Saton" u Barseloni, a sada je žrtva ponovo progovorila.

Brazilcu je do sada dva puta odbijen zahtjev da se uz kauciju brani sa slobode, a nakon ovih detalja sa kojima je djevojka izašla u javnost teško je povjerovati da će Alveš skoro na slobodu.

"Došao je do mene i rekao mi: 'Znaš ti ko sam ja?', a ja sam rekla ne. Rekao mi je : 'Moje ime je Dani. Bavim se boćanjem u Hospitaletu.' Sjećam se da je uzeo moju ruku i stavio je na svoje međunožje i tražio da odem iz kluba sa njim. Rekla sam ne", rekla je žrtva nasilja. 

Ona je detaljno opisala šta se dešava te kobne noći i ispričala da je mnogo puta rekla ne najtrofejnijem fudbaleru svijeta prije nego što ju je on napastvovao. 

"Jako sam se uplašila i pomislila šta će se desiti ako mi stavi nešto u piće? Šta ako uradi nešto mojim prijateljicama? Sve to mi je prošlo kroz glavu u vrlo kratkom vremenu. Sjećam se da mi je zadigao haljinu i tražio da sjednem na njegov p*nis. Sjećam se da sam mu rekla: 'Ne mogu. ne mogu, mroam da idem, želim da idem!', a onda je on počeo da mi priča razne stvari. Kada me je kasnije bacio na zemlju bila sam u šoku i nisam znala šta da radim", ispričala je ona.

Alveš insistira da je odnos bio uz pristanak i nastavlja da tvrdi da je nevin. U međuvremenu je Brazilca ostavila žena, a mogao bi zbog zločina koji je počinio da ostane u zatvoru i do 12 godina. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC