• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dani Alveš ostaje u pritvoru! Optužen za silovanje - na sudu pet puta mijenjao iskaz

Autor Nikola Savić

Brazilski fudbaler Dani Alveš je krajem decembra optužen za silovanje djevojke u noćnom klubu u Barseloni. Dvije žalbe do sada su mu odbijene, a danas je stigla vijest da ni žalba Apelacionom sudu nije usvojena.

 Dani Alveš ostaje u pritvoru odbijene žalbe Izvor: Profimedia

Dani Alveš optužen je da je 30. decembra u noćnom klubu u Barseloni seksualno napastvovao djevojku u toaletu, nakon čega je pritvoren. Alveš je dva puta ulagao žalbu i tražio da bude pušten da se brani sa slobode, ali ni jedna nije usvojena. Sada je pokušao preko Apelacionog suda, ali je takođe odbijen.

Sud ne želi da mu odobri žalbu jer postoje sumnje da bi to Alveš iskoristio da pobjegne iz Španije u neku od zemalja sa kojom oni nemaju sporazum o ekstradiciji. Na saslušanjima je mijenjao iskaz čak pet puta, prvo je poricao da poznaje tu djevojku, kasnije je priznao da su samo imali kratak razgovor, a nakon što su ga nadzorne kamere snimile kako sa njom ide do toaleta izjavio je da su se samo "dodirivali". Brazilac je tek na posljednjem iskazu izjavio da su imali seksualni odnos na koji je ona pristala.

Slavni desni bek se nalazi u zatvoru "Brajans 2" u Barseloni od kada se 20. januara predao policiji. Djevojka koja ga je prijavila za silovanje ima čvrste dokaze protiv Danija, u njenoj vagini je pronađen njegov DNK, dok je u iskazu navela da Dani ima tetovažu polumjeseca na intimnom dijelu tijela, što mogu biti jaki dokazi. Odbrana se brani činjenicom da pregledom nisu utvrđene vaginalne povrede i da je to bio seks na koji je djevojka pristala svjesno.

Bio bi ovo težak udarac za igrača koji je sa Barselonom osvojio sve što se moglo osvojiti, koji se takođe smatra i legendom "Blaugrane", Alveš je takođe i najtrofejniji igrač u istoriji fudbala.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC