• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriveno zašto "povrijeđeni" fudbaler nije na Piksijevom spisku: Srbija mora bez njega, a u Seriji A igra!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski fudbaler Aleksa Terzić "otpao" sa spiska zbog povrede, ali igra u italijanskoj Seriji A.

 Aleksa Terzić otpao sa spiska Srbije zbog povrede a igra u Seriji A. Izvor: MN PRESS

Fudbalsku reprezentaciju Srbije tokom juna očekuju prijateljski susret sa Jordanom i kvalifikaciona utakmica za Evropsko prvenstvo protiv Bugara, a selektor Stojković saopštio je spisak igrača na koje računa. Na njemu ima iznenađenja, a jedno od njih je i izostanak Alekse Terzića, koji dobija sve više prilike u Fiorentini. Iz FSS je stiglo objašnjenje da je lijevi bek povrijeđen, ali se on nakon toga našao na terenu!

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde odigrao je svih 90 minuta u pobjedi nad Sasuolom (3:1), uz žuti karton dobijen u sedmom minutu i asistenciju u 79. minutu meča. Očigledno je da je talentovani defanzivac bez problema odigrao meč u italijanskom prvenstvu, pa je mnogim navijačima bilo malo čudno zašto se nije našao na spisku selektora.

Terzić u prethodnom periodu jeste imao problema sa povredom, ali je to bilo tokom marta. Od kako se vratio na teren redovan je u dresu Fiorentine i propustio je samo jedan od devet prvenstvenih mečeva. Za reprezentaciju Srbije odigrao je pet mečeva i to četiri prijateljske utakmice, kao i 63 minuta protiv Švedske u Ligi nacija. Od tada je reprezentacija Srbije odigrala deset mečeva, a on nije bio u konkurenciji.

Ipak, postoji jasno objašnjenje zašto Aleksa Terzić nije na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija! I pored toga što je spreman da nastupi za nacionalni tim, lijevi bek se neće odazvati obavezama zbog ranije zakazane operacije nosa, što je problem koji ga muči već dugo. Terzić je morao time da se pozabavi na kraju sezone, a zbog oporavka od operacije nije u kombinaciji za Jordan i Bugarsku. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC