• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PANIKA U JUVENTUSU ZBOG MITROVE IZJAVE! Odmah su pozvali Vlahovića na sastanak

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dušan Vlahović i Juventus "oči u oči" u narednim danima, sve zbog intervjua Aleksandra Mitrovića.

 Juventus hoce da produzi ugovor Vlahovicu zbog Mitrovica Izvor: MN PRESS

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović otišao je ovog ljeta u Saudijsku Arabiju i već je golovima počeo da opravdava novac koji su u Al Hilalu oložili u njega, a čini se da bi u budućnosti želio da se još srpskih fudbalera preseli u ove krajeve. Za sada je sa njim tamo Sergej Milinković-Savić, dok je Mitrović u intervjuu za italijanske medije otkrio da se za Saudijsku Arabiju raspitivao i njegov saigrač iz napada u reprezentaciji Dušan Vlahović.

Čini se da su njegove riječi podigle veliku buru u Juventusu, pa je tako klub iz Torina brže-bolje sazvao sastanak sa Vlahovićem. Iako se činilo da su ovog ljeta spremni da ga prodaju zbog finansijskih problema, Vlahović je insistirao da ostane i blista na startu nove sezone sa četiri gola i sada Juve ne želi ni da čuje na rastanak sa njim.

Italijanski novinar Nikolo Skira, inače specijalizovan za fudbalske transfere, objavio je da će u narednim danima početi pregovori između predstavnika Dušana Vlahovića i Juventusa o potencijalnom produžetku saradnje. Sada ga smatraju ključnim igračem "stare dame" i Juventus želi da produži ugovor sa njim na godinu dana duže (do 2028. umjesto 2027. godine), uz malo povećanje i restrukturiranje zarade.

Vidjećemo da li će Vlahović pristati na nove uslove, pošto ima sasvim dovoljno vremena u aktuelnom ugovoru da ne žuri sa bilo kakvim dogovorima, ali utisak je da Juventus prvo hoće da "sredi svoje knjige", a potom i da otjera potencijalne interesente kojih će svakako biti već od januara.

"Preporučio bih avanturu u Saudijsku Arabiju Vlahoviću, ali to zavisi od onoga što on želi. U reprezentaciji smo pričaju o Arabiji, pitao me kako se snalazim. Ali, da budem iskren vidim da je srećan i fokusiran u Juventusu. Srećan je što je dio jednog od najvećih klubova u Evropi", kazao je nedavno Aleksandar Mitrović i time možda skrenuo pažnju Vlahoviću na nove izazove u karijeri, ali i Juventusu da se "ne kockaju" sa njim.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:26
Gol Dušana Vlahovića za Juventus
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC