• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Totiju usred utakmice pokazali šta mu radi bivše žena: Cijela Italija je brujala o prevari

Ponovo su u centru pažnje Frančesko Toti i njegova bivša Ilari Blazi.

 Totija prevarila supruga Izvor: Twitter/tvdellosport/Instagram/ilaryblasi/Screenshot

Bivšeg italijanskog fudbalera Frančeska Totija prevarila je supruga Ilari Blazi i njih dvoje razveli su se poslije čak 17 godina braka iz kojeg imaju troje djece, a poslije drame koju je ispratila čitava Italija - njih dvoje su u očajnim odnosima. Tako su se Frančesko Toti i Ilari Blazi sreli na utakmici mladih timova Rome i Frozinonea gdje su gledali svog sina Kristijana, međutim iako je odigrao dobar meč, ipak nije bio u prvom planu kod roditelja.

Dok je Toti gledao meč, njegova prijateljica mu je pokazala telefon na kome se nalazila objava Ilari Blazi na Instagramu, upravo sa meča Rome i Frozinonea. Kamere su snimile i njegovu reakciju koja govori sve, a čini se da se ni njegovoj novoj djevojci Noemi Boki nije dopalo šta je objavila Ilari. Pogledajte:


Čini se da se poslije svega toga Totiju nije ni gledala utakmica, a možda je bolje da nije dolazio pošto je Frozinone slavio 3:2, dok je sin Kristijan tek u završnici susreta dobio šansu i nije uspio ništa konkretno da uradi. Ako ne uspije da se probije do prvog tima Rome poput svog oca, uvijek će moći da se pohvali time da mu je otac "Princ Rima", a neće biti ni veliko iznenađenje ako se uskoro i Frančesko vrati na Olimpiko u funkciji direktora.

Ipak, potrebno je i njemu da preboli ljubavne probleme u koje ga je "uvalila" Ilari. 

"Zbog korona virusa sam izgubio oca, a žena nije bila sa mnom. Provjerio sam njen mobilni telefon, što inače nisam radio do tada, i pronašao poruke. Nisam mogao više da spavam. Ništa više nije bilo isto. Moje supruge, kada mi je najviše bila potrebna, nije je bilo. Do mene su dolazile glasine da Ilari ima drugog. Zapravo, to nije bila istina - imala je više od jednog. Nikad to nismo jedno drugom učinili u 20 godina, a onda su počela stizati upozorenja od raznih ljudi kojima vjerujem. Jednom sam pogledao njen telefon i vidio poruku posrednika između Ilari i treće osobe. Pisalo je: Vidimo se u hotelu".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC