• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legenda Rome na meti istrage za pranje novca! Sumnjive transakcije Frančeska Totija!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Istraga za pranje novca u Italiji fokusirala se na sumnjive bankovne transakcije legendarnog kapitena Rome i reprezentativca Italije Frančeska Totija.

 Frančesko Toti pod istragom za pranje novca Izvor: Twitter

Kako prenose italijanski mediji, Toti je navodno bio uključen u "sumnjive transakcije koje su prijavili službenici za sprečavanje pranja novca"' i istražioci su pažljivo pregledavali njegove bankovne račune.

Prema izvještaju, Toti je u avgustu poslao 80.000 evra penzionerki u Anciju, tašti čovjeka koji se smatra veoma bliskim nekadašnjem "Princu Rima", a identičan iznos istog dana poslat je i Totijevom prijatelju, zaposlenom u italijanskom MUP-u.

Nakon što je okačio "kopačke o klin", Totiju je očigledno dopušteno da se kocka, ali istražioci imaju "snažne sumnje u vezi s pravim odredištem novca" od nekadašnjeg osvajača Svjetskog prvenstva u Italiji 2006. godine.

Osim ovih, postoji još nekoliko Totijevih sumnjivih transakcija milionske vrijednosti u kojima su osim Frančeska uključen i njegov prijatelj, identifikovan kao D.M. i koja uključuju kompanije koje posjeduju kazina u Las Vegasu, Monte Karlu i Londonu.

Totijevi menadžeri su odbacili ove optužbe, objašnjavajući da je nekadašnji fudbaler rimskog kluba finansirao dane provedene u kazinu u Monte Karlu kao veliki "ljubitelj kockanja".

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC