• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilari od Totija traži pravo bogatstvo, sada se oglasio i Princ Rima: Nećeš dobiti ništa, mogu da ti dam 7.000€ za djecu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sapunica između Frančeska Totija i Ilari Blazi se nastavlja!

 Frančesko Toti i Ilari Blazi na sudu Izvor: Instagram/ilaryblasi/printscreen

Najglamurozniji par italijanskog fudbala se spektakularno raspao nakon što je Frančesko Toti saznao da ga je Ilari Blazi varala. Nakon toga je ona optužila Totija da je prvi počeo sa prevarama, a na kraju je cijeli slučaj završio na sudu. 

Advokatski tim nekadašnjeg legendarnog kapitena Rome nudio je nekoliko puta razne nagodbe Ilari Blazi, ali ona to nije prihvatila. Spore se oko alimentacije, starateljstva i podjele bogatstva Blazi i Toti, a sada su otkriveni detalji njiihovih pregovora.

Voditeljka nekoliko popularnih emisija u Italiji traži od svog sada već bivšeg supruga 37.500 evra mjesečno i to kako ona kaže 20.000 evra za nju i 17.500 evra kao alimentaciju za njihovo troje djece. Toti je to odmah odbio i ponudio Ilari Blazi mnogo manje novca.

"Možete dobiti sedam hiljada evra i to za djecu, a za Ilari neću plaćati ništa", Totijeve su riječi koje su prenijeli italijanski mediji. Pogledajte Ilari Blazi:

Prilična zbrka je izbila i oko nekih ličnih stvari pa je tako Toti javno rekao da je zadržao torbe svoje bivše supruge i da će ih prisvojiti kao zamjenu za skupocjene "roleks" satove koje je njegova Blazi uzela i ne želi da iih vrati.

I dok se spekuliše da je Ilari Blazi Totija prevarila sa svojim ličnim trenerom Kristijanom Jovinom, Toti se brzo snašao i sada je u vezi sa ekonomistkinjom Noemi Boći, što priznaje i javno. Pogledajte ličnog trenera sa kojim je Ilari Blazi prevarila svog supruga:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC