• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neću da izmišljam da nije, naravno da jeste! Aleksandar Pešić: Mister traži ovako!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski napadač dao gol Čukaričkom i zaokružio pobjedu Ferencvaroša.

 Aleksandar Pešić dao gol Čukaričkom Izvor: TV Arena sport/screenshot

Bivši centarfor Crvene zvezde Aleksandar Pešić dao je gol za Ferencvaroš protiv Čukaričkog i "ovjerio" pobjedu mađarskog tima na početku grupne faze Konferencijske lige. Poslije meča, on je u razgovoru za TV Arena sport rekao da se podrazumijeva da je motiv bar malo veći kada se igra protiv tima iz rodne zemlje. A istom rivalu je dao dva gola na oproštaju od crveno-bijelih prošle sezone, u finalu Kupa Srbije, Zvezda - Čukarički.

"Uvijek ima motiva kad igram, ispostavilo se da sam u posljednjoj  utakmici (u finalu) Kupa Srbije dao dva gola, sad sam opet. Neću da izmišljam da nije, naravno da voliš kad igraš protiv svojih ekipa, znaš da to gledaju i tvoji ljudi u državi. Drago mi je što smo ostvarili prvu pobjedu sa novim šefom stručnog štaba i sada je svima lakše", rekao je on.

Čukarički je poveo u Budimpešti, golom Đorđa Ivanovića u 26. minutu, ali je napadač Ferencvaroša Ovusu tad preuzeo inicijativu, iznudio penal u 44. minutu iz kojeg je Barnabas Varga dao gol, a potom je Ovusu i sam pogodio pred pauzu za preokret. Pešić je bio tu da u drugom dijelu "zakuca" loptu u mrežu Filipa Samurovića.

"Znali smo da će biti teško, sve su to dobri igrači, školovani fudbaleri i da će biti problem ako ne 'otvorimo' meč na vrijeme, što se i ispostavilo. Mislim da je taj penal dosta toga promijenio i digao nam samopouzdanje. Krenuli smo poslije toga da igramo ono što je od nas tražio Mister. Čestitke Čukaričkom i samo neka nastave ovako", dodao je Pešić, koji je mjesecima liječio povredu ramena.

Dok će Čukarički u sljedećem kolu u Leskovcu dočekati Genk, Ferencvaroš će istog dana, 5. oktobra, gostovati Fiorentini.

Pogledajte Pešićev gol protiv Čukaričkog: 

Povreda je prošlost, Aleksandar Pešić "probušio" mrežu Čukaričkog
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC