• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dirljivo! Unuka ne zaboravlja Sinišu Mihajlovića (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kakav prizor! Unuka Siniše Mihajlovića ljubi i grli dedinu sliku, baka Arijana podijelila neodoljiv trenutak

 Unuka Siniše Mihajlovica ljubi i grli dedinu sliku Izvor: Instagram/screenshot/ariannamihajlovic

U domu fudbalske legde Siniše Mihajlovića vlada topla i porodična atmosfera, njegovi najbliži nisu ga zaboravili a sada svoju ljubav prenose na nove generacije. Najveća podrška fudbalera bila je njegova žena Arijana Mihajlović, sa djecom Viktorijom, Virdžinijom, Miroslavom, Dušanom i Nikolasom a sada je njegova supruga podelila emotivan trenutak koji je doživjela sa svojom unukom.

Iz porodične kuće Mihajlovića osvanuo je snimak unuke Violante kako ljubi sliku svog dede Siniše. Sve je to snimila baka Arijana, koja je ispod slike napisala stihove poznate italijanske pjesme "Zagrli me čvršće". Na ovu sliku nisu ostali imuni ni pratioci najveće ljubavi Siniše Mihajlovića.

Sigurno da djevojčica sluša priče o svom dedi i da se njeguje tradicija i očuvanje porodičnog stabla. Siniša Mihajlović, jedan od najvećih fudbalera u istoriji, napustio nas je 16. decembra 2022. godine poslije velike borbe sa leukemijom. Prije tri godine uradio je intervju italijanskom listu „Gazeta delo sport” i u tom razgovoru podijelio je emotivne momente iz svog privatnog života. 

"U životu sam imao i prošao sve: želio bih samo da je moj otac ovdje", bio je naslov velikog intervjua, a o svojoj porodici je rekao: "Supruga i djeca su moja snaga, moj smisao svega. Karijera me je spriječila da u potpunosti uživam u njihovom odrastanju kao što bih volio. Najmlađem sinu sam dao najviše pažnje jer sam bio stariji i više nisam bio fudbaler. Ali vrijeme prolazi brzo... Kada odem kod njega u školu, više ne trči da me pozdravi, već ga postaje sramota”, dio je intervjua Siniše Mihajlovića.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC