• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ili ćeš dati maksimum ili nećeš biti tu!" Trener Zrinjskog pohvalio Malekinušića, pa kritikovao pojedince nakon poraza!

Autor Dragan Šutvić

Mario Ivanković prokomentarisao je okršaj sa AZ Alkmarom uputivši kritike nekolicini igrača.

 az alkmar zrinjski  mario ivanković Izvor: HŠK Zrinjski

Fudbaleri Zrinjskog poraženi su večeras na gostovanju AZ Alkmaru rezultatom 1:0 u petom kolu Konferencijske lige.

Tim porazom mostarski klub je izgubio ionako male šanse da se nađe u nokaut fazi, a nakon utakmice, novinarima se obratio trener "plemića" Mario Ivanković.

"Očekivali smo ovako tešku utakmicu, uz njihov kvalitet i probleme koje smo mi imali. Međutim, mogu da kažem da su momci dali sve od sebe, pogotovo pojedinci. Isto tako, neki koji su ušli nisu reagovali kako treba, što se neće ubuduće dešavati. Da ne ulazim sad u srž tog problema, čestitam Alkmaru, bili su bolja ekipa i zasluženo su nas na kraju pobijedili", rekao je Ivanković, navodeći partiju krilnog napadača Matije Malekinušića kao pozitivan primjer.

"Bili smo prisiljeni da pravimo rotacije radi nekih povreda, zbog nekih igrača koji nisu prijavljeni. Eto, Malekinušić je odigrao lijevog bočnog na njihovom možda najboljem igraču maksimalno 90 minuta. Poslije utakmice sam mu rekao 'Skidam ti kapu za svaku sekundu, za krv koju si prolio'. I zato mi nije jasno da neki momci koji dočekaju 15-20 minuta, a stalno se vodi polemika zašto ne igraju, ne ostave isto. Jednostavno, to je nedopustivo i dok ja budem tu, to se neće dešavati. Ili ćeš dati maksimalno kad izađeš na teren ili nećeš biti tu", oštar je prema igračima bio strateg Zrinjskog.

Mostarski klub okreće se sada novim obavezama u Premijer ligi BiH, a prvi naredni protivnik, u ponedjeljak u Ugljeviku, biće "fenjeraš" Zvijezda 09.

"Sad nam se pojavio i problem sa Senićem, sačekaćemo dan-dva da vidimo zdravstveni bilten. Dalek je put, i tamo u Ugljevik, ali idemo na pobjedu. Jednostavno, moramo da uhvatimo priključak i sve ćemo uraditi da dođemo do nje i dođemo", zaključio je Ivanković.



Standings provided by Sofascore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC