• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osvajača Lige šampiona dopisali na Epstinov spisak! Hitno se oglasio: Ljudi, pa tad sam i ja bio dijete!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mladi fudbaler iz Engleske Kalum Hadson-Odoi oglasio se povodom optužbi da je bio na ostrvu Džefrija Epstina na kome su, između ostalog, silovani maloljetnici.

 Kalum Hadson-Odoi na spisku Džefrija Epstina Izvor: David Klein / PA Images / Profimedia

U otpečaćenim dokumentima iz tužbe povezane sa osuđenim pedofilom milijarderom Džefrijem Epstinom nalaze se imena velikog broja poznatih ličnosti. Spominju se tako Bil Klinton, Donald Tramp, Leonardo Dikaprio, Brus Vilis, Naomi Kembel i mnoge drugi moćnici, međutim, to što je neko imenovan u dokumentima ne znači nužno da je optužen ili da je počinio nedjelo, dok se isto tako na društvenim mrežama širi i netačan spisak koji je napravio problem fudbaleru iz Premijer lige.

O čemu se radi? Engleski fudbaler Kalum Hadson-Odoi je morao da se oglasi i demantuje da je na bilo koji način povezan sa Epstinom i "njegovim ostrvom", pošto se već dugo mrežama širi navodni spisak na kome je njegovo ime. Zapravo, u pitanju je lista poznatih ličnosti koje su dobile korona virus tokom 2020. godine.

"Vidio sam da ta lista kruži na društvenim mrežama već dugo vremena i nisam želio da komentarišem jer je u pitanju apsurd, štaviše u tom trenutku sam i ja bio dijete... Ipak, zbog toga što razumijem da sam poznata ličnost koja je mladima uzor, želio bih da bude apsolutno jasno da nisam ni na koji način bio dio skandala oko Epstina niti sam ikada bio na njegovom ostrvu. Molim vas da prestanete da me označavate na tim listama. Hvala", napisao je Hadson-Odoi.

Nekada veliki talenat engleskog fudbala (23) je ponikao u Čelsiju i sa ovim klubom je osvojio Ligu šampiona 2021. godine, da bi potom išao na pozajmicu u Bajer iz Leverkuzena. Tokom prethodnog ljeta, Čelsi ga je prodao u Notingem forest za pet miliona evra.

Podsjetimo, Džefri Epstin se ubio u zatvoru tokom 2019. godine, da bi čak četiri godine kasnije bili otpečaćeni sporni dokumenti koji govore o nedjelima sa maloljetnim osobama.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC