• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Imamo ponudu od 6 miliona, ali ne ide nigdje! Terzić dobio spisak otpisanih od Milojevića: Moramo da prodajemo i mlade!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Zvezdan Terzić objasnio da su Mijatović i Nedeljković posljednji koji će dobiti dozvolu da odu iz Zvezde, ali da ne isključuje njihov odlazak.

 Zvezdan Terzic o pojacanjima Zvezde i Mirku Ivanicu Izvor: MN Press/YouTube/Zvezda TV/Screenshot

Crvena zvezda je danas počela pripreme za novu sezonu i na prvom spisku Vladana Milojevića zapisano je 35 imena. Neki od njih će otići tokom zime, što je najavio generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, poručujući da je upravo trener dostavio listu igrača na koje ne računa.

"Imamo prevelik broj igrača. Pošto nema evropskih utakmica, više igrača imamo nego što nam treba, i što se tiče trenažnog procesa, budžeta, mira u svlačionici... Milojević je napravio spisak za odlaske i češljamo ga, ali ne određujemo to na kraju mi nego tržište. Ko sigurno neće biti prodat? To ne postoji!", kazao je Terzić i dodao da su posljednji koji mogu da odu mladi igrači Jovan Mijatović i Kosta Nedeljković, ali ni to nije isključeno ako dođe "bezobrazna ponuda".

Terzić je otkrio i da je za Mirka Ivanića stigla ponuda od šest miliona evra, ali da klub ne planira da je prihvati: "Zvezda živi od transfera. Jedno je kad prekrstiš ruke, a druge kad si u mašini i znaš realnu situaciju, pa misliš da Zvezda ne smije da prodaje mlade fudbalere. Samo mladi igrači imaju tržišnu vrijednost i zato moramo da prodajemo mlade igrače. Vidjećemo šta će da kaže tržište. Imamo mnogo razgovora i pokušaćemo da se oslobodimo onih koji su manje potrebni Milojeviću. Zaključak je da ne može da ode ijedan igrač čiji bi odlazak ugrozio osvajanje šampionske titule. To je recimo Mirko Ivanić za koga imamo najveću ponudu, od šest miliona evra. Neko bi rekao da je nedopustivo da ga ne prodamo jer je ušao u 31. godinu, ali ne može da ide!", naglasio je Terzić u obraćanju medija.

Pogledajte

01:21
Zvezdan Terzić o pojačanjima Crvene zvezde
Izvor: MONDO/Dušan Ninković
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Takođe, Terzić je najavio da Zvezda neće dovoditi lijevog beka pošto nema evropske utakmice niti kvalitetno rješenje na vidiku, tako da je prekomandovan mladi Viktor Radojević iz Grafičara. Istakao je i da se Milan Pavkov ne vraća u Zvezdu, da ove zime povratak ne očekuje ni Milan Borjan, da će Šerif biti u timu, dok je "zaključan" i Aleksandar Dragović, makar do ljeta.

A, da li dolazi mladi napadač Uroš Sremčević? "Ne volimo da pričamo o igračima koje nismo završili. Ja sam se već izrazio da je Sremčević jedan od najboljih napadača koje je Srbija imala posljednjih nekoliko godina. Interesantan je za Zvezdu, ali vidjećemo da li će doći. Sad smo pričali sa Milojevićem, u kojoj formaciji može da igra, može i zajedno sa Mijatovićem", nagovijestio je time Terzić da se radi na transferu.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:54
Zvezdan Terzić o pojačanjima Crvene zvezde
Izvor: MONDO/Dušan Ninković
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dendzo

Covece ti nisi u vinkli. Ko jos prodaje mladog, pa da jedino ti. Onaj ko moze da donese veci profit ti njega prodajes, a starijeg koji vise ne moze da donese para ostavljas. BRAVO T___one! A da bojis se da ces morati da podneses ostavku ako ne budes TI prvak, a ne Zvezda. Covece uradi jedan restart!!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC