• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi rez Vladana Milojevića - Zvezda ostala bez stranca: Riješio derbi, pa se vratio u domovinu

Autor Nikola Lalović

Aleks Vigo više nije fudbaler Crvene zvezde.

 Aleks Vigo napustio Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je zvanično ostala bez jednog igrača, poslije godinu dana ekipu je napustio argentinski desni bek Aleks Vigo. Ovaj 24-godišnji defanzivac je u Zvezdu stigao kao pozajmljeni igrač River Plejta, a nakon što je u finišu sezone 2022/23 bio standardan na desnom boku u prethodnih pola godine je bio van tima. 

Sada je pojačao ekipu Atletiko Taljeresa koja je 2023. godinu završila kao druga na tabeli argentinske primere. Vigo odlazi iz kluba sa titulom i osvojenim kupom, a najviše će se pamtiti njegov gol u vječitom derbiju sa Partizanom. U 169. duelu najvećih rivala on je sasvim slučajno bio jedini strijelac.

Probao je da centrira sa desne strane, a onda se lopta od Slobodana Uroševića odbila iza leđa golmana Aleksandra Popovića i tako je praktično stavljena tačka na osvojenu titulu Zvezde. Ipak, ono što je uslijedilo nije bilo nimalo sportski pošto je Vigo uperio prst u navijače Partizana na jugu, Odmah mu je poslije toga prišao Aleksandar Pešić i napadač crveno-bijelih mu je pokazao da ne smije tako da se ponaša. Prisjetite se te situacije: 

 "Želio bih da se izvinim fudbalskoj javnosti na neprimjerenom radovanju. Nije mi bila namjera da ikoga uvredim, jednostavno su me ponijele emocije, bio sam srećan što sam postigao gol i otuda takva reakcija. Presrećan sam što sam uspio da 'riješim' vječiti derbi, ali čestitao bih čitavoj ekipi na sjajnoj utakmici. Obožavam velike mečeve, atmosfera je bila nevjerovatna i zaista je ovo neopisivo isksutvo. Mislim da smo bili bolji rival tokom čitavog meča, uspijevali smo da kontrolišemo igru na terenu i da zasluženo dođemo do tri boda", rekao je nakon utakmice Vigo i tako se izvinio zbog svoje nesmotrene reakcije. 

Sada se ofanzivni bek vraća u Argentinu gdje će sa Taljeresom probati da napravi korak više i da u narednoj godini osvoji titulu. U Srbiji mu je uspjelo. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC