• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bahar precrtao još jednog igrača Zvezde? Priča se o kazni!

Autor Dragan Šutvić

Aleks Vigo se po svemu sudeći neće zadržati dugo u Crvenoj zvezdi.

 barak bahar ne računa na aleksa viga  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je zablistala na prijateljskom turniru u Rusiji gdje je savladala Zenit (2:1) i Nefči (4:0), a interesantno je da nijedan minut u tim susretima nije odigrao Aleks Vigo. Nakon precrtavanja Marka Gobeljića, prednost je dobio mladi Kosta Nedeljković i oduševio je, dok projektovani starter Vigo nije povrijeđen kako su mnogi mislili, nego je napravio manji disciplinski prekršaj i zato je na "tankom ledu" kod Bahara.

Nezvanično, Aleks Vigo je zakasnio na trening ili timsko okupljanje tokom priprema u Sankt Peterburgu, pa je Bahar odlučio da ga sankcioniše i smanji mu minutažu u prijateljskim utakmicama, prenosi "Mozzart Sport". Za sada nema naznaka da će se to promijeniti, makar na turniru u Rusiji.

Aleks Vigo je inače počeo meč samo protiv reprezentacije Užica, dok je od tada neprikosnoven mladi Kosta Nedeljković (17), otkrovenje priprema. Ostavio je Argentinac solidan utisak tokom proljećnih mjeseci, postigao je gol protiv Partizana i Voždovca, ali je bio "kritičan" u defanzivnim zadacima i izgleda da to Bahar neće da trpi, tako da je za sada Lazar Nikolić drugi izbor na mjestu desnog beka, dok neće biti iznenađenje ako neko ne bude prekomandovan, kao Stefan Mitrović levo.

Inače, Vigo je na jednogodišnjoj pozajmici iz River plejta i Crvena zvezda će imati opciju da ga otkupi za 2,5 miliona evra, ali čini se da se njemu vraća u rodnu zemlju. "Želja mi je da dobijem još jednu šansu u Riveru, da bih se ostvario u tom klubu. Želim da igram i budem onakav kakav sam bio u Kolonu. Dok sam igrao tamo, pripremao sam se u svakom pogledu za River - fizičkom i psihičkom. Ali, nije se dogodilo. Morao sam da odem, ali nadam se da ću se jednoga dana vratiti. Takođe i u Independijente, koji je prelijep klub", pričao je Vigo prije nekoliko mjeseci.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC