• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Natho oduševljen podrškom košarkaša Partizana: "Platiću im da dolaze u Humsku!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kapiten Partizana Bibars Natho u dobroj formi pred derbi protiv Crvene zvezde.

 Bibars Natho pred Crvena zvezda Partizan Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana savladali su Železničar iz Pančeva (3:1) u 23. kolu Superlige Srbije, što znači da na gostovanje Crvenoj zvezdi idu kao lideri u šampionatu! Jedan od heroja pobjede crno-bijelih bio je i dvostruki strelac Bibars Natho koji već ima bogato iskustvo igranja mečeva protiv crveno-bijelih. Po njegovim riječima, ekipa je spremna za derbi i gostovanje najvećem rivalu.

Kako je u razgovoru za klupski sajt istakao Bibars Natho, svaka utakmica pred "vječiti derbi" teška je jer igrači polako misle o narednom rivalu. Ovog puta se Partizan nije okliznuo jer su Natho i Samed Baždar koji je zablistao tokom proljećnog dijela prvenstva, bili izuzetno raspoloženi pred dobro popunjenim tribinama u Humskoj.

"Da, sve utakmice prije derbija su veoma teške, znam to već pet godina i o tome stalno govorim. U mislima već počinjete da mislite o toj utakmici, izgubite koncentraciju na par sekundi i onda nastanu problemi. Zbog toga je bilo važno da počnemo veoma jako od samog starta. Poslije prvog gola, pali smo na par minuta, ali na kraju je ipak bio dobar performans i sada smo spremni za derbi", istakao je iskusni fudbaler i dodao: "Miloš Krunić je dobar i momak i golman! Teško je da prvi put nastupate za Partizan, posebno na poziciji golmana, jer je ogroman pritisak, a svjesni ste da ne smijete da napravite grešku. Naravno, Aca je prvi golman i izvrstan je, ali je važno kad imate i drugog golmana, kao i igrače na klupi koje možete da rotirate."

Partizanovim fudbalerima je na posljednjoj utakmici pred gostovanje Zvezdi podršku pružio veliki broj navijača, a Izraelac ih očekuje još. "Nadam se da će ih na sljedećoj utakmici kod kuće biti više od 7.000. Oni su naša snaga i energija, potrebni su nam uvijek! Hvala za 7.000 navijača na tribinama i želimo ih još više", rekao je Natho i osvrnuo se na posetu košarkaša: "Na kraju su svi tu za Partizan! To je sve jedan klub, jedno ime! Pokušavamo da budemo jedna velika porodica - sve to je Partizan! Rekao sam im u svlačionici da bi trebalo da dolaze češće, jer nam donose sreću, posebno meni. Počeću da im plaćam da dolaze na više utakmica. Dobro je za sve nas - uživali smo!”

Natho je postigao dva gola protiv Železničara iz Pančeva, a moguće je da je na to uticala i podrška koju je imao. U Beogradu su bili mladi košarkaši iz Izraela, pa ih je Bibars Natho pozvao na utakmicu kako bi osjetili atmosferu na meču aktuelnog lidera Superlige Srbije. Ispostavilo se da je to bio pravi potez - Partizan se spremio za derbi!

Naredni meč crno-bijeli će igrati na gostovanju najvećem rivalu. Utakmica 24. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Partizana na stadionu "Rajko Mitić" igraće se devetog marta od 19:00. Na toj utakmici crveno-bijeli će tražiti revanš za poraz u prvom dijelu sezone, dok će gosti iz Humske pokušavati da odbrane prvo mjesto na tabeli. 

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:53
Bibras Natho penal Partizan Radnik
Izvor: Arenasport 1/printscreen
Izvor: Arenasport 1/printscreen

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC