• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rade Bogdanović u čudu zbog navijača iz zatvora: Komentarisao derbi, a on se javio u emisiju

Neobična scena u emisiji gdje je Rade Bogdanović bio gost povodom fudbalske utakmice.

 Rade Bogdanović u čudu zbog navijača iz zatvora Izvor: Twitter/RFantasticni/printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana opravdali su očekivanja navijača i priredili pravu predstavu u 172. večitom derbiju. Dešavanja sa stadiona "Rajko Mitić" u svom stilu komentarisao je i Rade Bogdanović, a njegovo gostovanje na televiziji K1 obilježio je i jedan zanimljiv detalj.

Tokom emisije u kojoj se pričalo o utakmici u program se uključio jedan navijač Partizana koji je trenutno na izdržavanju zatvorske kazne u Kragujevcu. To je zbunilo voditelje Predraga Popovića Popa i Milana Kalinića, dok je Rade Bogdanović u šoku izjavio "Ovo je najjača fora". 

"Dobro veče, poštovanje u studiju svima, pozdrav, sve najbolje. Zovem iz Kragujevca, iz zatvora. Naravno, pratio sam derbi...", počeo je razgovor sa voditeljima navijač koji je na odsluženju kazne. U tom trenutku nasmijao se Rade Bogdanović, vjerovatno i svi ostali u studiju, a navijač je nastavio izlaganje. "Stvarno, na izdržavanju... Iz Zabele sam prebačen ovdje u Kragujevac... evo pozdravlja vas i moj drugar iz ćelije. Mislim da je bio bolji Partizan. Ja sam navijač Partizana, bio pripadnik grupe Alkatraz prije 10 godina, sada nisam pošto sam na izdržavanju kazne. Rekao sam drugaru da će biti neriješeno. Neće ni Partizan ni Zvezda vidjeti pobjedu. Bio sam siguran u to", dodao je on tokom uključenja u program. Pogledajte tu scenu:

Podsjećamo, vječiti derbi na stadionu Crvene zvezde završen je bez pobjednika, a nakon 2:2 ostala je ista situacija na tabeli - Partizan ima bod više od najvećeg rivala. Do kraja sezone vodiće se velika borba, u narednim kolima prvo za domaćinstvo u trećem derbiju, a zatim u plej-ofu i za šampionsku titulu koja je posljednjih godina redovno išla u ruke Crvene zvezde.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC