• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović udara glavom u ormar: Cijela svlačionica slavi, ali Srbin luđe od svih (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović privukao pažnju proslavom.

 mitrović Izvor: Twitter/AMitrovic9/printscreen

Fudbaleri Al Hilala savladali su velikog rivala Al Itihad i u revanšu četvrtfinala Azijske Lige šampiona, čime su oborili svjetski rekord po broju uzastopnih pobjeda. U velikom uspjehu doprinos su dali srpski fudbaleri Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović, a snimak sa slavlja u svlačionici pokazuje da je Mitar bio izuzetno dobro raspoložen nakon meča.

Dok su njegovi saigrači proslavljali plasman u polufinale Lige šampiona Azije, Aleksandar Mitrović je uz osmijeh na licu udarao glavom u ormar. Dio iznad mjesta na kojem u svlačionici sjede igrači, a koji služi za odlaganje stvari, poslužio je Mitroviću da se nekoliko puta "odmjere" tokom velikog slavlja najboljeg tima Saudijske Arabije. Pogledajte kako je to bilo:

Inače, tekuća sezona u potpunosti je u znaku Aleksandra Mitrovića koji se istakao kao jedan od najboljih fudbalera u Aziji. Na deset mečeva tamošnje Lige šampiona postigao je osam golova i dva puta asistirao saigračima, a trenutno dijeli prvo mjesto na listi strijelaca u prestižnom takmičenju. Što se tiče Kupa Kralja u Saudijskoj Arabiji na tri utakmice je postigao isto toliko golova, dok u šampionatu ima 20 golova i šest asistencija na 20 utakmica. Al Hilal će gotovo sigurno biti šampion, a Mitrović će se za titulu najboljeg strijelca u ovom takmičenju boriti protiv Kristijana Ronalda koji je trenutno ispred njega.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC