• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznati glumac o Mirku Ivaniću: Pitao me za pomoć pozorištu, češće gleda predstave od mene!

Autor Dragan Šutvić

Mirko Ivanić često odlazi u pozorište, otkrio je njegov prijatelj glumac Aleksandar Radojičić.

 Mirko Ivanić ide u pozorište  Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Često kažu da fudbaleri i umjetnost ne idu "ruku pod ruku", ali ima primera da to nije tačno. Srpski glumac Aleksandar Radojičić tako je "razotkrio" uvijek povučenog fudbalera Mirka Ivanića koji često odlazi u pozorište, a da to njegovi navijači nisu ni znali, pošto do sada o tome gotovo da nije pričao.

I ne samo to, fudbaler Crvene zvezde je čak pomagao finansijski pozorišta tokom pandemije korona virusa, a upravo je prvo kontaktirao Radojičića kako bi se raspitao o cjelokupnoj situaciji. Poslije toga njih dvojica počela su i da se druže, pa tako pored pozorišta dijele i ljubav prema klubu, pošto je dobro poznato da je Radojičić čest gost fudbalskih i košarkaških utakmica svoje voljene Crvene zvezde.

"Sticajem okolnosti se družim sa Mirko Ivanićem. Kontaktirao me je putem Instagrama za vrijeme pandemije korona virusa, čisto eto da pita kakva je situacija u pozorištima? Da li je neko pozorište u problemu, ako jeste eto kaže volio bih da ako ima neki način da se pomogne. Finansijski ili bilo kako. U tom trenutku me kupio uopšte što razmišlja o tome u cijelom tom ludilu. Onda smo se upoznali i saznao sam da ide u pozorište češće nego nas trojica zajedno (voditelj i fudbaler Marko Đurovski, prim. aut.)", ispričao je Radojičić u emisiji "Sportlight" na "Sportklubu".

Ivanić (30) je fudbaler iz Bačkog Jarka koji je ponikao u mlađim kategorijama Vojvodine, a potom je preko BATE Borisova stigao do Crvene zvezde u zimu 2019. godine. Od tada je odigrao 216 utakmica za beogradski klub i zabilježio je 64 gola i 53 asistencije, dok je zimus generalni direktor Zvezdan Terzić poručio da je jedini igrač koji ne može da ide sa "Marakane".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC