• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac i Vojvodina potpisali Memorandum o saradnji! "Da međusobno pomažemo jedni drugima!"

Autor Dragan Šutvić

Banjalučani i Novosađani proširuju već postojeću saradnju.

 Borac i Vojvodina Memorandum o saradnji Izvor: FK Vojvodina

Fudbalski klubovi Vojvodina i Borac iz Banjaluke potpisali su danas Memorandum o saradnji.

Tim povodom, danas je održana konferencija za medije na kojoj su se prisutnima obratili potpredsjednik FS Srbije Branislav Nedimović, generalni sekretar FS Republike Srpske Dejan Vukelić, predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić i predsjednik Skupštine FK Borac Stojan Malbašić.

Prisutnima se najprije obratio predsednik Skupštine FK Borac Stojan Malbašić.

"Zahvaljujem se domaćinu, FK Vojvodina na organizovanju ovog potpisa o jednoj dugoročnoj saradnji. Ova saradnja nije od juče, traje godinama unazad jer Vojvodina i Borac imaju izuzetnu saradnju i sa navijačke strane, ali i u funkcionisanju između klubova. Mnogi igrači iz Vojvodine igrali su u Borcu, baš kao što su i članovi Borca dolazili u Novi Sad. Ovim ugovorom mi samo ovjeravamo i pravimo jednu zvaničnu i dugoročnu saradnju koja će da ima veće okvire i veći sadržaj u narednom periodu", rekao je Malbašić.

Nakon toga, obratio se i predsjednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić.

"U ime FK Vojvodina želim da sve prisutne i da se zahvalim FS Srbije koji nam je učinio tu čast da budemo domaćini danas na sastanku dva saveza. Želim da pozdravim i predstavnike FS Republike Srpske i FS Srbije, kao i ljude iz bratskog kluba Borca sa kojima imamo višedecenijsku saradnju i ona funkcioniše na više polja, a sada želimo da je podignemo na viši nivo. Cilj nam je da međusobno maksimalno pomažemo jedni drugima i da se razvijamo u pravom smjeru. Osim omladinskih škola, u fokusu je sada i seniorski pogon, Borac je odličan prethodnih godina, spremni su za Evropu. Vojvodina raste, očekujemo i mi još bolje rezultate i značiće nam da navijači jednog i drugog kluba podržavaju međusobno i Vojvodinu i Borac. Nama je Banjaluka tu, uvek u srcu i blizu, a i Novi Sad će uvek biti domaćin našim dragim gostima iz Borca. Puno mi je srce što danas dobijamo pravnu formu za sve ono što radimo godinama unazad, a sada ćemo proširiti tu saradnju na više polja", rekao je Dragoljub Zbiljić.

Uslijedilo je potom potpisivanje Memoranduma o saradnji, a potom se obratio i potpredsjednik FS Srbije Branislav Nedimović.

"U okviru Svesrpskog sabora koji se danas održava i u Beogradu i u Novom Sadu i širom Srbije, meni je zadovoljstvo što u jednom od najljepših centara, FC 'Vujadin Boškov' budemo gosti. Ima jedna simbolika. Maloprije sam bio u kancelariji i vidio sam jednu fotografiju, iz decembra 1987. godine, šampionska slika Vojvodine, a sa Borčevog stadiona. Nećemo se prisjećati koji je bio rezultat, ali to je najbolji pokazatelj koliko ovo prijateljstvo traje", izjavio je Branislav Nedimović.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba/FK Vojvodina)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC